Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BU OYUN BURDA BİTMİŞTİR BEYLER...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En başta büyük harf yazdığm için üzgünüm ama eğer ub konuya büyük harf yazılmassa hiç bir konuya yazıllmazz..

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=24026&sid=3be1f2337babee0f630a67c659435961

Resmi koyadım. birisikoysun

Hadi herkez evine...:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Şubat 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Şubat 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi çok pardın ya:D Heycandan ne yapcıağımı şaırdım:D
çok özür dilerim silin topiği ben soğuk su içicem:D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
bari siteyi bi daha verelim cocuklar hemen sogusunlar oyundan bu silah butun herseyi bitirir +6 shardlar +7 iron bow lar raptor lar hersey hikaye bu silahın yanında....... bu silaha sahip olan oyunada sahip olur ve dolayısıyla oyun bitmistir..

Xiegnonda oyun bitmistir..

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=24026&sid=3be1f2337babee0f630a67c659435961

bakınız ve görünüz..
Mesaj tarihi:
Ya düşünmüyporum değil yani. Hani humanlarda bi nebze ama ORC larda bide. Kim ona tank yapamya cesaret edicek şimdi? Yok yok bırakıyom ben:D

[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyler tmm sakin olun abartılcak bişey yok altı üstü oyunun en ii bow unu görmüşsünüz ama bu arada o bow xigenon serverında çok uzun zamandır var fakat kimse alamadı adam bi aralar baya satmaya çalışıodu, o adamın ben o bowu ilk bulduğu zamanı bilirm ilk başata onu 125 m ye satıodu , olsaydı param hiç kaçırmadan alıcaktım...
Mesaj tarihi:
125mi? şaka gibi:D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
tabi abi adam o bowu 1,5 ay önce flnda satıodu yanılmıyosam tabi bu yeni bir tane değilse , adamda yeni gelinler gibi 125 mye satıodu çok ciddiyim hatta oyunda olan arkadaşa apar topar beni oyuna soktutrup göstermişti, ama bu ss te gtözükende garip olan bişey var bu +3 ve rare item dio, benim hatırladıım +3 upgradable dı bu farklı herhalde... Eğer doğru hatırlıosam o zaman xig de 2 tane totemic bow var lol.........
Mesaj tarihi:
Buram buram fake kokuyo. Sizede kokmadımı?
:lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
Pardon kokmuyormuş.
Bi yerinde bi fake görmüştüm. Monitörün ayarı bozukmuş ondan öyle görmüşüm :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

• Yeni Oluştur...