Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvM Shard / Öneri istek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eksik pürsük bişey yaparmıyım hiç beni başka hazırcı arkadadaslarla karıştırma lütfen ve shard açıldıktan sonrada bir bug için maximum uğraşacağım 1 saattir ve şu anki haliyle 0 bug :) yani scriptler hazır durumda sadece genel anlamda bir şekillendirme yapmak gerekli.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 04 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi turkiyede pvp hep ön plandadır peki sadece bir pvm shardı açsak nasıl olur sizce? Playerlar birbirlerine damage veremiyecek sadece monster. Düşündüğüm sistemde level olacak ve level atladıkca bazı özellikler kazanılacak maxstat ve shard şuna dayalı olacak gruplar halinde alınan questler yapılacak tabiki quest vendor olacak sizce bu proje nasıl olur ?

Yukaridaki yazinda bir kesinlik yok, olmadigi icin dusunuyorsan dedim. Aciyorum deseydin direk basarilar derdim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bana kalırsa bu ırklara (ne deniyorsa) ozel yetenekler eklenmeli mesela mage sw fence kavramı olmamalı ice manler hem buz kılıcıyla savasmalı gerektigindede ne diyim snow buyusu yaparsın onu atar karsıdaki adam donar.. ada mantıgı guzel - 2, olarak craft olaryı kesinlikle olmamalı yani PvM olucaksa dogal olarak hayat canavarlar arasında gecicek ve bu itemler vs canavarlardan cıkmalı...yeni patiler konabilir orn ice potion yani adam buz dansa buz icim canı dolma yanlısmı :) (biz kandanız ama kan icmiyoruz oda var :P ) neyse bu kadar aklıma geliyor.Sana başarılar.Iyi bir proje olacagına benziyor..
Mesaj tarihi:
said:
Korax, 05 Eylül 2004 06:07 tarihinde demiş ki:
Bence bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlar.
Herşey biyere kadar.Pvp shard'larında insanlar sürekli başkalarını öldürüp yada öldürmeye çalışıp egolarını tatmin ediyolar.Aynı şey'in Pvm için geçerli olacağını sanmıyorum.
Şahsen ben sıkılırdım bisürede.Oyüzden bence hiç açma derim.
Eğer açacaksan bile öyle 2 gün 3 günde hazırlayıpta insanların önüne baştan savma eksik pürsük bişey koyma.Yapacaksan dört dörtlük olsun enazından.
Başlamak bitirmenin yarısı demişler.

bu dusunulurse bastan kaybedilir sanıyorum.
bu pvm shardı olarak ornek verebilecegim yer oblivion olabilir.sanırım 3-4 senedir iyi bir sekilde ilerliyorlar.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben ne kaybedileceğinden yada kazanalıcağından çok proje geliştirme hakkında fikir almak istiyorum sizlerde. Bakın bi arkadaşınız çok mantıklı konuştu ice man için buzdan potion yapabiliriz gibi ... ve craft skilleri olmaycak tüm item v.s loot olarak sunulucak oyuncuya ve bir pazar alanı ilede ticaret sağlanacak.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
Eğer dediğin gibi olursa güzel olabilir.
Enazından türkiyede "Ben farklıyım" diyen yok denecek kadar az olan server'lara biri eklenmiş olur.

LordHeartus,
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bi laf var,
Sen sırf monster keserek eğlenebilirsin belki.
Ben yorumu kişisel ve kendi adıma yaptım.Açıkçası sırf monster kesmek beni sıkar.
Oblivionda 3-5 monster serpiştirip bırakmamıştır değilmi.
Kendilerine göre farklılıkları vardırki öyle ayakta duruyodur diye düşünüyorum.
[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]

[Bu mesaj Korax tarafından 05 Eylül 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mesajları okurken aklıma direk daoc geldi .. daoc türü birşeyler yapılsa bence çok hoş olur .. ne gibi şeyler derseniz.. oyunda sadece yaratık kesmek bir süre sonra BAYARR.. bunu engellemek için birden çok ırk olmalı .. ve bu ırkların savasabileceğin yer olmalı .. o yer dısında birbirleri ile görüşememeli ve savaşamamalılar bence.. bir de oyunda istatislik olursa oyuna daha iyi bir heyecan kazandırır.. item meselesine gelince.. İtemler çooooookkkkkkkk zorr kazanılmalı ve hepside ölüncede düşmemeli.. ne bileyim bir item için 23423423 tane quest falan bitirilmeli.. falan filan ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
Bence oyun bölünmiyecek.. Herkes itemlerini binbir zorlukla yapacak .. ( itemlere level kasma falanda olsa iyi olur ) ve bunu zevk almak istersede PvP areada alacak .. başkalarını öldürdüğünde bunu istatislik olarak ta yansıdığını görünce oynama hevesi yerine gelecek bence.. oyunda herkes eşit olmalı oyundaki dengeleri bozan tek sey itemlerin getirdiği stat , özellik vs..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
Mesaj tarihi:
Ve pVp areada bence cooookkkk büyük olmalı .. ve tek kişinin hiiççççççç bir sey yapamıyacağı bir yer olmalı.... ve de oyuna magelere özel alan paralize falan , stun falan gibi özellikler getirilmesi oyundaki ırk birliğinin sağlanmasınıda sağlar bence.. bir de oyunda herkes kolay ölmeli .. yani bir warior bir mageyi 3 vuruşta çldürmeli yada bir mage bir waror u 3 bütüde öldürmeli.. tabikide magelerdeki büyü sistemler i çok farklı olmalı .. hatta şu anki ultima büyüleri hiç olmamalı .. ne bileyin zor mage alan paralıze atar vede alan zehir çakarken , port mage de icq bolt , atar 1 adamı buza cevirir falan filan ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
Mesaj tarihi:
said:
kayip_cocuk, 05 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
Ve pVp areada bence cooookkkk büyük olmalı .. ve tek kişinin hiiççççççç bir sey yapamıyacağı bir yer olmalı....

cok guzel bı yere parmak bastın kayıp cocuk en celımsız yaratık bıle cok zor kesılmelı yanı grup anlayısı olmalı bolece daha zewk lı olur
Mesaj tarihi:
Mesela her yaratığın leveli falan olmalı ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
Mesaj tarihi:
Larethian, guzelde, ice kismini ve daglar kismini cok fazla tutmussun bunun yerine biraz orman ve col ekleyebilirsin. Daha guzel olacagina eminim.[signature][hline]o3wnz
Mesaj tarihi:
pvm gusel fikir aslında ama ben yinede türkiyede bi pvp server açılmasını bekliyorum.. cecil gibi bi sistem olsa çok gusel olur.. pvm yapmışken ikinci bi shard olarak pvp açsanız (tabi lag olmıcak) çok iyi olur.. ama dedim gibi like cecil..[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Mesaj tarihi:
güzel fikirler ben bunların hepsini gerçekleştirebilirim diye bir şey söyleyemem çünki 3 shard scripti yazmak kolay değil bi tane pvp bitane pwm bide şuankı arqas bana yardımcı lazım zamanı olan biri ama 1.0 da yazabilecek .
şu an arqasdaki champion spawn dediğimiz spawnları kesinlikle bir kişi kolay kolay kesemez ve maxhitsleri hepsinin çok yüksek 5000 üzerinde ayarladım ayrıca öyle her büyü yemiyorlar paralyze mesela npc kesmekteki en iyi yöntem ama bizde yok bu ve insanlar mecburen grupsal çalışmak zorunda kalıyorlar aynen bunun gibi yapacağım. Level göre büyü ise yaparım ama çok kastıracak seçim olayı yani offense vede defansive büyüleri ayırt etmek ve bunları ayırmak biraz zor birazda kolay ama el atalım bakalım ne olacak.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Mesaj tarihi:
Aslında düşündümde voice dediğin şekilde yapabilirim mage olayını 1 2 gün içerisinde yazabilirim o sistemi ama bana ayrıntıları lazım bunun nasıl olacak hangisi hangi büyüyü kullanacak yada kullanmayacak ayrıca bunu mage için yaptık ya warriorlar için ne yapacağız.
Stat lost olayını yapabilirim regiona girdiklerinde stat lost yiycekler çıktıklarında ise geri verilecek statları ve class transfer sistemide yapabilirim leveline göre ekstra skill kasılabilecek şekilde bişey sizce nasıl olur bu.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net

[Bu mesaj Larethian tarafından 06 Eylül 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Larethian tarafından 06 Eylül 2004 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...