evkav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Para kazanmak isteyenler sadece implerin nasil yapabilecegini biliyorum soyleki rutbenizi artirip bir atst alana kadar ugrasin atst nizi gruba alin tabii ki declared olarak.Herkes biliyorki normal gruplarda artik para dagiliyor.Sonrada 3 satte 1 milyon veyada daha fazla credi yaabilirsiniz bu sizin hiziniza kalmis bu sadece kucuk bir taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu ztn bilinen bi şey hatta rebellerin isyan ettiği bi şey hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evkav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bunu biliyorum ama bazi kisiler hala bimiyor. said: Genwa, 24 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: bu ztn bilinen bi şey hatta rebellerin isyan ettiği bi şey hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 atst nizi gruba alin tabii ki declared olarak Bu nedir Oyuna yeni başlayanlar için açıklayabilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 rebel icin kolay yol varmi ? saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 görev al yaratık kes yada gece foolların yannda makroya bırak devamlı lootlasın[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yahu benim anladiim kadaryla imp olmak cok avantajli swg de rebellar uvey evlat muamelesi goruyoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: rufix, 24 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: yahu benim anladiim kadaryla imp olmak cok avantajli swg de rebellar uvey evlat muamelesi goruyoooo. yanliz sw filmlerinde de ole bu durum. filme uygun olmus iste ne guzel.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 direnişçiyiz biz kimse bize üvey evlat muamelesi yapamaz zaten beni impler yetiştirdi(frf dekiler anlamıştır :):):) ) ama bence imp ol sen öyle bi muamelede yok şaka onlar[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hehehe olm olcak ismi adamlar atst al1p kovalio dark jedi lar kovalio önüne gelen rebel kovalio sinir bozucu bir durum. Rebellari severim oyun yüzünden gicik olmaa basladim. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kovalıyolar sorada öuyolar KİİMSE BİİİZİ YILDIRAAAMAZ :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yildiramaz tabii ver gazi ver gazi. bide bria serverinda bir kac turk bulsam daa mutlu olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yok orda sen eclipseye gel bufflar benden[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 baslayamam bastan yaaa usenmesem veya yeni baslasam neysede mast doc tkm yim zati. forum okumadan girmistim bria ya kaldim orda ama populasyon cok ii briada hic bos kalmio bayaa kalabalik. butun oyun boyunca bir tane turk gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ver 10 dolar serverini deistir char kalsin[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ver 10 dolar serverini deistir char kalsin. Bu nasıl oluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 server degistirme olayı var ama sadece 1 kere yapabiliyosun yanlis hatrlamyosam arama yap bulursun biseler[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Artık adam gibi para kasmanın tek yolu ya doktor olmak ya da craft karakterle oynamak.Solo group olayını bitiridiği için soe artık savaş skilleri olanlar düzgün para kasamıyor oldu.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Alıcı kesim savaşan kesim olduğu için gelecekte crafterlarda fakirleşir.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 implerin at-st leri varsa rebellerinde 100k hamli comandolari var onlarda para kasmaya çok yarıyor[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Manservant of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nerden buluyorus nas1l kullan1yorus ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu arada endur'u (impne dark jedi) öldürücem[signature][hline]Tuman Lee Manservant of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proteus13 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Gwindon, 24 Şubat 2005 16:26 tarihinde demiş ki: görev al yaratık kes yada gece foolların yannda makroya bırak devamlı lootlasın bunu nasıl yaparız macroyu nerden bulabilirim yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ohh impin işi kıyak artık atst ile grup yapmak için overt olmakda gerekmio artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evkav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bildigim kadariyla ahazide taksim den daha fazla turk varmis. bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar