HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bence böle adetler büyük şehirlerde ve coklu yaşanan ortamlarda bitmiş..benım oturdugum kesim waroş ve böyle şeyler hatta daha fazlası dewam etmektedir..inşallahda bitmez..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: W3r3wolf, 24 Şubat 2005 23:35 tarihinde demiş ki: 33 daireyiz, komşuluk sıfıra yakın. höhöh bizim apartman daha böyük. 45 daireyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende ezik kaldım 12 daire :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bizim komsular cok hayirli sagolsun alt katta bi cocuk var zirp pirt gelir benden abi acim ölüyorum vs 20 kaat pls der verirm yarin vericem der o yarini hiç görmedim üst kat hiç bi para kazanmadigindan kendilerini bile gecindiremezler ama hergün bangur dungur partiler yaparlar ben film actimmida müzik setine ses verdimmi hemen tepeme üsüsürler .. En üst kattakiler int kablo var bende gelip sikayet ederler senin kablo net yüzünden televizyonlarimiz calismiyo diye bende kabloya sikayet ederim gelip kablo agizlarina sıcar analssmayi gözlerine sokarlar... Hatta ve hatta bu en üst kat babamla arkadastir gelir bana erkekligin %90 aldatmaktir der babn anneni aldatmistir sanane der. ve o gün onu döverim sonra polislik olurum :) neyse abim sagolsun sabah 5 te cıkarmisti neyse iste benim komsuculugum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Didimde okuyorum ve evde kalıyorum.Didimde her yerde ingilizler ew alıyolar onlar için her yerde in şaat yapılıyor.Dolayısıyla her yerde ameleler var.Bizim apartmanda da 10 daire var.Birinde biz kalan 9 unda ameleler kalıyo.Komşuluk ilişkilerimiz kum çimento harç ve sıva üstüne kurulu :) yani baya sağlam temllere oturtulmuş :D[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phradrel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehehe Komşuluğu başkalarından beklerseniz zor bulursunuz komşu momşu. İzmir de oturuyorum ve şu koca şehirde komşu olarak gidip istediğim kadar kalabileceğim bir düzine ev var. İnsanın kendisinde bitiyor biraz da.. Bu arada hep komşularımın güzel kızları olmuştur ama.. Sadakat işte yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 komşuluk olmuş yaw bişi yok kimse gelmior.Pff okula gidiom ben :)[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hıcte bıle 8 senedır aynı bınada oturuyorum kımseyle konusmuyoruz ama ne mutlu yapanlara[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! [Bu mesaj NeHi_R tarafından 25 Şubat 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar