Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komuşuluklar ve adetler ölmemiş...

felixxx

Öne çıkan mesajlar

bizim komsular cok hayirli sagolsun alt katta bi cocuk var zirp pirt gelir benden abi acim ölüyorum vs 20 kaat pls der verirm yarin vericem der o yarini hiç görmedim üst kat hiç bi para kazanmadigindan kendilerini bile gecindiremezler ama hergün bangur dungur partiler yaparlar ben film actimmida müzik setine ses verdimmi hemen tepeme üsüsürler .. En üst kattakiler int kablo var bende gelip sikayet ederler senin kablo net yüzünden televizyonlarimiz calismiyo diye bende kabloya sikayet ederim gelip kablo agizlarina sıcar analssmayi gözlerine sokarlar... Hatta ve hatta bu en üst kat babamla arkadastir gelir bana erkekligin %90 aldatmaktir der babn anneni aldatmistir sanane der. ve o gün onu döverim sonra polislik olurum :) neyse abim sagolsun sabah 5 te cıkarmisti
neyse iste benim komsuculugum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Didimde okuyorum ve evde kalıyorum.Didimde her yerde ingilizler ew alıyolar onlar için her yerde in şaat yapılıyor.Dolayısıyla her yerde ameleler var.Bizim apartmanda da 10 daire var.Birinde biz kalan 9 unda ameleler kalıyo.Komşuluk ilişkilerimiz kum çimento harç ve sıva üstüne kurulu :) yani baya sağlam temllere oturtulmuş :D[signature][hline]Our time has come...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe
Komşuluğu başkalarından beklerseniz zor bulursunuz komşu momşu. İzmir de oturuyorum ve şu koca şehirde komşu olarak gidip istediğim kadar kalabileceğim bir düzine ev var. İnsanın kendisinde bitiyor biraz da.. Bu arada hep komşularımın güzel kızları olmuştur ama.. Sadakat işte yaa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...