Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon Önerileriniz ve 1-2 Mod Sorusu

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

Cosmos kullanıyorum ve alttaki menüyü tamamen hide yapmak istiyorum. Hide oluyor fakat üzerine gelince çantalar...vs gözüküyor. Sadece action barın gözükmesi sağlanabilir mi?

Barı kaldırınca exp çubuğuda yokolacak haliylen. Exp'yi yukarıda sol üstte karakter özelliklerimin altında nasıl gösterebilirim? Bunun için addonlarmı mevcuttur?

Ayrıca güzel tavsiyede edebileceğiniz adddonlar var mı? (blacklist hariç)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

barı kaldırma ve xp barını sol üstteki bar'ın altına alma gypsy'de var. cosmos'la ben de yapamamıştım.

cosmos ve gypsy aynı anda kullanılabiliyor. ya da gypsy'den sadece sana gereken addon'ları alabilirsin.

betada cosmos ve gypsy'yi karistirip şöyle bir sonuç elde etmiştim:

ama sonra gypsy'nin barını beğenmedim ve cosmos'a döndüm.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben cosmos ve gypsy nin ikisininde makinayı (yada benimki gibi orta ayar makinalari ) kastirdiği görüşünde olduğum için çoğu şeyi silip uçurup hepsinde n1-2 bişey alip güzel kasmaya bir şey çikarmiştim kendime ,
alttaki 24 kutulu bar , bufftimers(bufflarin sürelerini sayiyor , mapnotes(harita üzerine notlar yazabilmek için) , weapon buff(silahlar üzerindeki - poison - feedback gibi şeylerin sürelerini gösteriyor ) bide selfcast ( buff heal bandaj gibi şeylerin başka targetimizde party üyesi yoksa kendimize yapilmasini sagliyor otomatik) vardi ve bana gayet yetiyordu . yok karsinin hp sini gösteriyomus yok cp sayiyomus yoksa saat yok minik oyunlar falan , fps 3-5 arasi düşüyordu bende
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage verdiğin SS'de adamının özelliklerindeki gibi olsun istiyorum bende ama bulamadım :( Exp altında heal mana..vs sağ tarafında göstersin, aynı durum party arkadaşlarındada görünsün istiyorum. Çok mu şey istiyorum acaba :D[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

http://norgs.internutter.org/
arkadaşlar yukarda linkini verdiğim sitedeki Enchantrix add on unu kullanan varmı aramızda ?

varsa nasıl kurduğunu ve çalıştırdığını izah edebilirmi ? çok uğraşmama rağmen çalıştıramadım.

bu arada Enchanting ile uğraşanlar için mükemmel bir addon (sanırım bundan başkada Enchant addon u benim bildiğim yok)[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 24 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 24 Şubat 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...