Raisst Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaslar alsancak DnR da yok ,Gundogdudaki Segacidada yok,amerikan pasajindada kalmamis,satilan yer biliyorsaniz cok mutlu edersiniz.
Daak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Valla sen biliyosan bize de haber ver bizde alalım :( ağlayacam yaaaa[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer..
Anten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çiğli kipada bulunan bir bilgisayarcıda(ismini unuttum) geçen günlerde 2 kutu vardı satılmadıysa bakmanızı tavsiye ederim... Ayrıca m.şehir D&R da bir günde 8 kutu satılmış yeni siparişler 1 hafta içinde gelicek dediler 324-06-83 no lu numaradanda arıyarak sorabilirsiniz.
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kipa çiğlide bimeksde var gidin alın :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
sharky Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bimeks te 3 kutu vardı. Birini ben aldım :D[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çıktığında (pazartesi günüydü) gitmiştim ben d&r'a, 2 kutu vardı sadece. kapmıştım hemen eheh. açın mmorpg'lerin önünü, biz geliyoz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Öne çıkan mesajlar