Raisst Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaslar alsancak DnR da yok ,Gundogdudaki Segacidada yok,amerikan pasajindada kalmamis,satilan yer biliyorsaniz cok mutlu edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Valla sen biliyosan bize de haber ver bizde alalım :( ağlayacam yaaaa[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çiğli kipada bulunan bir bilgisayarcıda(ismini unuttum) geçen günlerde 2 kutu vardı satılmadıysa bakmanızı tavsiye ederim... Ayrıca m.şehir D&R da bir günde 8 kutu satılmış yeni siparişler 1 hafta içinde gelicek dediler 324-06-83 no lu numaradanda arıyarak sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kipa çiğlide bimeksde var gidin alın :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bimeks te 3 kutu vardı. Birini ben aldım :D[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 çıktığında (pazartesi günüydü) gitmiştim ben d&r'a, 2 kutu vardı sadece. kapmıştım hemen eheh. açın mmorpg'lerin önünü, biz geliyoz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar