Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 İnternetten alınan veya yollanan verilerin kB cinsinden gösteren bi programa ihtiyacım var. Bende default windows packet cinsinden yazıyor anlayamıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 du meter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 biraz daha detay plz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu yardımcı olur sanırım edit: anlatım bozukluğu :) [hline]Time asks no questions, it goes on without you [Bu mesaj Dralnu tarafından 13 June 2003 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 2000 veya XP varsa, direk Task Manager'dan halledebilirsin bu işi.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 2000 var ana task managerdan helledemedim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Task Manager'da giren çıkan okuma byte'ı diye bir seçenek var işlemler sekmesinde iken seçeneklere gelip sütun seç dersen oradan seçeneklerde görünür. Yanını tikleyip işlemler penceresinden hangi işlemin ne kadar byte transferi yaptığını görürsün. Sanıyorum ShaRky onu demek istedi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet. Hatta Show Cumulative gibi seçenekler var. Select Columns'dan da istediğin veri tipini seçersen, hem toplam ne kadar alış-veriş yaptığını, hem de anlık ne kadar alış-veriş yaptığını görürsün.. Gerçi oradaki normal interval 1 sn değil :) Ama yaklaşık olarak anlıyorsun işte.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Absolut, 13 June 2003 11:02 tarihinde demiş ki: biraz daha detay plz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List du meter die bi program war onu indir bi yerden o log da tutuyo haftalık günlük aylık falan ne kadar indirdiğini ayrıca kronometre gibi bişeyide war anlıkta gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kablomusun[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Catscratch, 13 June 2003 19:50 tarihinde demiş ki: Kablomusun Koptum.. ;) Catscratch direk yararak girmiş olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet halloldu saolun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hühühü kablosun dimi. Benim bir kablom bile olmadı biliomusun. Kablosuz büyüdüm ben. ühühühühü (iğrenç emrah taklidinin taklidi)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar