togi92 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben font indirdim şimdi onu nasıl elkicem onu kullanamıyorum çok kotu ya bir yol gosterir misiniz[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 c:windowsfonts'a kopyalıyacan[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 Şubat 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bence kopyalama. fonts klasöründeki dosyaların büyük bölümü çoğu programın açılışında belleğe alınır (bkz. photoshop, ms word, ms excel, dreamweaver) bu da bilgisayarda büyük ölçüde yavaşlamaya sebep olur. benim bu tip işlerde kullandığım bilgisayarımda 180 mb font dosyası var, photoshop'un "loading fonts" yazısı yıllarca orada kalıyor. bu iş için en güzel programlar[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar