schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben bla free shardindan bla isimli bir playerim gemimin silinmesini onlemek icin deed haline donusturmek istiyorum serverda boyle bir sistem var biliyorum ama hangi tusla veya ne yapilarak kullanacagimi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim aradim hatta bir konu buldum ama orda bir sonuca varilamamis oraya uplayacaktim ama kitlenmis konu ayrica gemide kullanilan baska komut varsa soylerseniz sevinirim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 genelde tiller man a cift tiklayinca olur. Hani basindaki adam var ya o iste belki bilmiyosundur diye. Eger bu olmuyorsa ve sistemin oldugunu biliyorsan. shardin forumlarinda sor soyleyler forumu yok sda page at. Page e bakarlar heralde :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 o zaman kaldirmislar heralde cunku tiller mana tiklayiinca tabela ismi deistiriyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar