Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Selamlar; Eu - Burning Legion serverında 3 gün önce guildımızı kurduk. Oyuna ve arkadaşlığa önem veren arkadaşları aramızda görmek isteriz. Guild şu anda 16 kişi. 2-3 Hafta içinde 40 kişiyi buluruz. İlgilenen arkadaşların oyun içinde Urzannas'a ulaşmaları yeterlidir. Öğlen 12- Gece 3 saatleri arasında ortalama 7-8 üye devamlı onlinedır. Bu sayı toplam üye sayısı arttıkça tabikide artacak. Item ve Questler hakkında kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz. Guildde şu andaki en yüksek lvl27 dir. Önümüzdeki hafta aramıza lvl30+ 2 üye katılacak. En düşük level ise lvl10. Önemli bir nokta, guildin yaş ortalaması 21-22. -Min lvl10, guildin durumu ve uçurum olmaması açısından max lvl30~. -Tercih sırasıyla; Priest, Warlock, Warrior, Druid, Paladin... Şu anda guildde; -8 human -6 NightElf -2 Dwarf mevcut Bunlar; -3 rogue -3 hunter -3 paladin -3 Mage -1 Warrior -1 Warlock -1 Druid -1 Priest [Bu mesaj Shady tarafından 24 Şubat 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 başarılar[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Teşekkürler, bu arada web sitemiz; www.twpclan.com Forumlara buradan ulaşabilirsiniz, ayrı bir wow sitemiz olacak, henüz yapım aşamasında. Clanımız 5 senelik bir clan. Dışarıdan gelen arkadaşlara her zaman açığız. Wow hariç şu anda 3 değişik fps oyunu oynayan 32 üyemiz var. [Bu mesaj Shady tarafından 24 Şubat 2005 07:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hosgeldiniz.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar TWP, ET klanınızı severim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar , TWP klanındakilere de selam ns den belki beni hatırlarlar DarkBlade.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 site çok güzel :)[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 akşam üyenizle(Adını hatırlayamadım) baya duel yaptık :) baya questte tabi :) hayırlı olsun[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar. Hayırlı olsun[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ene bu TwP NS'deki TwP değil mi? Way be bir an Natural Selection oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hakkaten bir aralar ben de ns oynardım. hatta ben de twp üyesiydim galiba (onu bile zar zor hatırlıyorum çok yüzsüzüm).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Teşekkürler arkadaşlar, walla et ve ns den hatırlanmak güzel, belkide Türkiye'deki son clan olduğumuzdandır. Mirage seni hatırlıyorum, az oynamadık senle. :) Benim ns'te nick Ancestral. Wow'dada Urzannas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar