Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Selamlar; Eu - Burning Legion serverında 3 gün önce guildımızı kurduk. Oyuna ve arkadaşlığa önem veren arkadaşları aramızda görmek isteriz. Guild şu anda 16 kişi. 2-3 Hafta içinde 40 kişiyi buluruz. İlgilenen arkadaşların oyun içinde Urzannas'a ulaşmaları yeterlidir. Öğlen 12- Gece 3 saatleri arasında ortalama 7-8 üye devamlı onlinedır. Bu sayı toplam üye sayısı arttıkça tabikide artacak. Item ve Questler hakkında kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz. Guildde şu andaki en yüksek lvl27 dir. Önümüzdeki hafta aramıza lvl30+ 2 üye katılacak. En düşük level ise lvl10. Önemli bir nokta, guildin yaş ortalaması 21-22. -Min lvl10, guildin durumu ve uçurum olmaması açısından max lvl30~. -Tercih sırasıyla; Priest, Warlock, Warrior, Druid, Paladin... Şu anda guildde; -8 human -6 NightElf -2 Dwarf mevcut Bunlar; -3 rogue -3 hunter -3 paladin -3 Mage -1 Warrior -1 Warlock -1 Druid -1 Priest [Bu mesaj Shady tarafından 24 Şubat 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 başarılar[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Teşekkürler, bu arada web sitemiz; www.twpclan.com Forumlara buradan ulaşabilirsiniz, ayrı bir wow sitemiz olacak, henüz yapım aşamasında. Clanımız 5 senelik bir clan. Dışarıdan gelen arkadaşlara her zaman açığız. Wow hariç şu anda 3 değişik fps oyunu oynayan 32 üyemiz var. [Bu mesaj Shady tarafından 24 Şubat 2005 07:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hosgeldiniz.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar TWP, ET klanınızı severim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar , TWP klanındakilere de selam ns den belki beni hatırlarlar DarkBlade.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion...
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 site çok güzel :)[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 akşam üyenizle(Adını hatırlayamadım) baya duel yaptık :) baya questte tabi :) hayırlı olsun[signature][hline]Beni bende demen; ben bende değilem! Bir ben vardır.Bende;benden içeru... Yunus Emre
noface Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Başarılar. Hayırlı olsun[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Cengaver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ene bu TwP NS'deki TwP değil mi? Way be bir an Natural Selection oynayasım geldi.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hakkaten bir aralar ben de ns oynardım. hatta ben de twp üyesiydim galiba (onu bile zar zor hatırlıyorum çok yüzsüzüm).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Shady Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Teşekkürler arkadaşlar, walla et ve ns den hatırlanmak güzel, belkide Türkiye'deki son clan olduğumuzdandır. Mirage seni hatırlıyorum, az oynamadık senle. :) Benim ns'te nick Ancestral. Wow'dada Urzannas.
Öne çıkan mesajlar