MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/Modules/interactive/Foto-Roportaj/Tarlabasi/[signature][hline]:) :( :D :-o :-? :-p :| :utaniem: :hrr: :lol: :hmm: Bol kişilik nedanko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 off sabah sabah yanlış yere açmışım. bende diyorum adminler artık gıcıklığına normal topiklerimi bile silmeye başladırlar.. günahlarını almışım :D edit: imza çirkin duruomuş.. sileyim... [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Şubat 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Adın cağnan...[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 evden okula giderken kaç medeniyet değiştiriyorum.... işin "komik" yönü buu hepiniz yapıyorsunuz[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 görsel sanatlar'a pek uymamış bence.. herhalde ilk istanbul fotorafını görüp taşıdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 içim gitti..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Üzüldüm açıkcası onlarda insan ama bir yandanda kızdım diyecek fazla birşeyde yok aslında zaten gelmiyor aklımada,bir gerçektir ki gerçekten beni hüzünlendirdi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Fotoğraflar çok güzel.bu adam bu işi biliyor hakikaten.keşke bende öyle bir fotoğrafcı olabilsem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gercekten cok gzl bi roportaj...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bundan iki yıl önce bi arkadaşımın yardım etmesiyle tarlabaşı sokaklarını gezmemi sağlamıştı. Hatta fotografdaki kişiler gibi bir çok renkli insanla sohbet etmiştik. o günü hala unutamıyorum... [Bu mesaj Grekon tarafından 24 Şubat 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar