HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Büyüyorum...Sokaklar da benimle birlikte büyüyor...Nerdeyse bütün çocukluk anılarım kayboldu...Saklambaç oynadığım yer bomboş artık , kaderine terkettik çocukluğumuzun en güzel günlerinin geçtiği yeri... Onca yıl kayboldu gitti zamanın sonsuzluğunda...Harcadığım onca vakit , şimdi karşıma geçip beni sorguluyormuş gibi hissediyorum... Bir dahaki sene ÖSS denen , hayatımı yönlendirecek en büyük sınava gireceğim...Ama korkuyorum...Gelecekten korkuyorum , sorumlulukların altında boğulmaktan korkuyorum , büyümekten korkuyorum... Bizler çocuktuk , ve çaresiz...Şimdiyse hayatın kollarına atılmaktan ; yalnız atılmaktan korkuyorum...Büyümek istemiyorum... Sadece içimi dökmek istedim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu öss yi neden bu kadar kafanızda büyütüyorsun anlamıyorum .. Öss nedir ki .. Şimdi dersiniz yok hayatını yönlendiriyor .. yok hayatının bundan sonraki yaşamını etkiliyor .. Tamamen saçma .. hayatını sen istemedikçe kimse yönlendiremez ve değiştiremez .. bırak düşünme öss yi .. gez toz .. ama yeteri kadarda dersini çalış .. bir hedef belirle .. ben mesela kendimle söyle konuşuyorum .. Ne istiyorsun .. Mimarlık .. Neresi? DAÜ(burslu) Peki kazaman için ne kadar çalışman lazım? günde 200 soru söz .. hafta sonları 2 öss sınavı uygula .. konulara çalış .. ve diğer tüm boş zamanların benim.. Eyleniyor geziyor tozuyorum .. Şimdi diyeceksiniz .. bu kadar çalıştıktan sonra zamanın kalıyor mu ? hemde istemediğim kadar çok zamanım var .. istediğim herşeyi yapıyorum .. çıkıyorum yağmur altında dolaşıyor, sırıl sıklam eve gidiyorum .. Çıkıyorum sahilde dolaşıyor , oturuyor bir bank a şarkı söylüyorum .. hayatım benim.. Öss de umrumda bile değil.. sadece yeteri kadar çalış .. Neyse.. yazdıklarım sadece öss için değil .. hayatın tüm aşamalarında yapabileceğin şeyler.. sadece ihtiyacın olanı yap ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Korkma, her sey bi sekilde yoluna giriyor. Aile ve cevre baglari onemli, bunlar saglam olursa ve yeterince calisinca korkacak fazla bir sey yok sorumluluklar acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşın dediği doğru ister istemez yoluna giriyor herşey sen sadece çalış gerisi gelir, bende özledim çocukluğumu :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ÖSS'yi örnek vermemin sebebi , anlamsız ve saçma bulduğum bir sistemi biraz olsun eleştirmekti aslında...Zerre kadar korkutmuyor beni ÖSS , ki kendime güveniyorum , alt edeceğim binlerce kişiyi yutan o canavarı... Asıl korkum , görünmeyen gelecek...Keşke hep çocuk kalabilsek , zamanı eğip , büküp , ilerlememesini sağlayabilsek...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eheh .. evet haklısın .. zaten her insan böyle istiyor .. kim isterki çalışmak.. sorunluluk almak falan .. en iyisi hep cocuk kalmak .. hiç kötü seyler düşünmemek .. ahhh ahh .. ben de cocuk olmak istiyorummmm :)[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bende çocukken keşke büyüsem diyordum şimdi keşke çocukluğuma dönsem diyorum ne garip bi dünya ya..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hepimiz büyüyoruz.sokaklar büyümüyor aslında sen büyüdüğün için eski hislerin daha bir olgunluk kazanıyor,olaylara karşı daha farklı düşünüyorsun.sokaklarda ip atlayan,ebelemece oynayan çocuklar hep kalacak sadece büyüdükçe sen onlardan uzaklaşacaksın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 O deilde yıllar geçtikçe sokaktaki insan sayısı artıyor tek başıma sokakta sessizce yürüyemicekmiyim? Önceden ne güzeldi dışarı çıkardım sahile giderdim kimse yok.Şimdi çıkıom her yerde başka bir çift karşıma çıkıyor.Kısaca manitayı kapan soluğu gece sahilde alıo.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gercekten cooOOoOOoOk gzl olmus tam benı anlatmısn :) ama bunun yeri karalam olsa daha ii olurda ama gzl cocukluk yıllarımı bende ozledim haylazlık yapmayı vs...vs.... :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yalnız olmıcaksın bence o yollarda herkes seni bıraksa bi kişi yanında olcak onu da tahmin ediyosundur... herkes çocukluğunu özler,büyümek kimsenin işine gelmez çoğu zaman ama napalım hayatın kuralı bu ...biz ne kadar istemesek de zaman deişiyo ve bizi de deiştiriyo müdehale edemiyoruz. öss psikolojisinden daha haberim yok ama merak etme 3 hakkıın var çalışırsan yaparsın ki ben inanıyorum bunu sen yapabilirsin:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar