Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efendiler

Apache

Öne çıkan mesajlar

"Efendiler!

Avrupa'nın bütün ilerlemesine,yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvalanadurmuştur.Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi.Halbuki,hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle,ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?.. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir! "

Gazi Mustafa Kemal
6 Mart 1922,TBMM

içten içe bir yazma gereği hissettim.Atatürk'ün izindeki avrupacılara hitaben.[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 22 Şubat 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk'ün bu lafı ile avrupa birliğinin alakası yok . Atatürk , bize "çağdaş batılı mediniyetler seviyesine ulaşmalıyız" da demiştir . Avrupa birliği budur . Onların emrilerini yapmak değil , onlardan biri olmaktır , ha bizim hükümet koyundan farksız o ayrı ama asıl mantığı budur...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 22 Şubat 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Demek durum bu? Nede güzel uyutmuşlar sizi. Ana dilde eğitim diye bas bas bağırıyorlar, sorarım size Hollanda'da ki Türklerin ana dilde eğitim hakları neden ellerinden alındı? İnsan haklarına saygı diyorlar, 10binlerce Türkün ölümünden sorumlu olan PKK itleri nasıl oluyorda Almanya'da cirit atıyor? Yoksa adam öldürmek insanlık suçu sayılmıyor mu?

Bunlar ilk aklıma gelenler, ekonomik, askeri ve hukuksal alanlarda AB tarafından bunlar gibi bir çok haksızlığa uğruyoruz. Haksızlıkların dışında bazı istedikleri şeylerin Türkiye'nin iç dinamiğini bozmaya yönelik olduğu çok açık. Haksızlıkları, dayatmaları göz önünde bulundurup AB yi bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Cok basit aslinda cozum, hic bir politka, ideolojiyle falan ilgisi de yok bunun. Yillarca her sabah okudugumuz ama uzerinde dusunmedigimiz su dizeler:

Dogruyum
Caliskanim
Kucuklerimi korur
Buyuklerimi sayarim....

butun is bu kadar basit, su dort maddeye yarin sabah 70milyon kisi hepsi birden uymaya baslasa 10 sene sonra bu ulkede problem kalmaz. Avrupaya da biz nasihat veririz
Sosyal ağlarda paylaş

Japon ırkına dayanarak oluyo tezini destekliyorum. Adamlar İkinci Dünya Savaşı'ndan çok büyük bir yarayla çıktı ama çalışkanlıkları, adetlerine bağlılıkları ve inanılmaz adalet anlayışları sayesinde yeniden zirveye çıktılar.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Orda demek istedigi ondan bundan medet ummayin.Bir yere gelmek için ilerde olanlari izlemek onlari kullanmak zorundayiz.Kendimizi kullandirmak degil.Ki su an yaptigimiz o[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk bu sözü dediyse bile bunu birbirinize düşün diye yapmamıştır. Amacından olabildiğince sapıttırdınız zaten, ayrıca yorumlamaktada çabuk davranmayın. Söylediyse bile o sözü büyük bir ihtimalle kapütülasyon gibi sadece tek taraflı çalışan anlaşmalardan ve nasihatlardan bahsediyordur.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...