sessiz900 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Koskoca Paticikte Kımse bılmıyor herhalde bu 6. yenı konu acısım.yahu abı anlamıyorum ben tam seklı ıle yapıyorum ama yara paradarbe v.s gıbı seyler calısmıyor bunun sorununu bılen var mı? acaba yardımcı olursanız cok ama cok sevinecegim.tesekkurler
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tüh koskoca paticikte topic açmayı ve düzgünce soruyu sormayı kimse bilmiyor.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Koskoca Paticikte bırılerı bılıyor ama yapmakta zorlanan var bende yapamamıstım ama sonunda yapılacaklar cıkıyor karsına . ama sana su kadar soyleyım yapacak kısı sayılı oldugu ıcın sana cevap yazanda olmaz tahmınımce .su kadar soyleyım ben para verıpte yaptırmıstım . www.infogram.com.tr Mail To:
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Belkide Aratıp yapsan kımseye kotu soz soylemeyıpte guzelce sen kendın yapsan. bence daha ıyı olur ama[signature][hline]
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: DynamicK, 24 Şubat 2005 13:01 tarihinde demiş ki: tüh koskoca paticikte topic açmayı ve düzgünce soruyu sormayı kimse bilmiyor. Fazla Söze Gerek Yok Buyrun...
serenay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nebula scriptlerinde var arkadaşım incelersen bulablirsn..[signature][hline]Nuwdor UO : dayern.sitemynet.com
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Önce bi arama yap. Çıkan sonuçlardan hoşuna giden bir tanesine gir. Ordakileri uygula ama inşallah silahlara events ları ekledikten sonra spear ı eline alıp da bi kere vurunca paradarbe vermiyor demiyorsundur?[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı?
struya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hagi scripti yapmak istiyosan örmeğin paradarbe yi yapmak istiyosun; paradarbe scriptini hangi sialhın vermesini istiyosan onun altına yazacan.Mesela macigal spear versin diyosan bütün seviyelerinin altına yazacan paradarbe scriptini .
keyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kınıyorum seni arkadaşım bune biçin konu açışıdır bu ne biçin suçlama gibi soru soruştur burada kimse birbirlerine cevap vermek zorunda degil paralı calısmıyoruz.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Öne çıkan mesajlar