proteus13 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben tka mastr im ama jedi olamak istiorum force skilleri için neler yapmam gerekio bana açıklarmısınız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 jedi rehberimizden yardım alabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proteus13 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ii güselde force skilleri nereden yapcam hakkkında bişey yazmıoki orda suralara git dio sadece nerde bulcam oraları bana gereken o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 önce glow olcan 2 gün içinde old man gelip kristal verecek. 1.5 gün içinde sithler spawn olacak (şehrin dışında olman lazım) sitlerden datapad çıkacak. bu datapadle ufak i sith baseini basacan. ordan da bi datapad çıkacak. köyün datapadi o.dathomirdeki köye gideceksin.ordaki npclerden phaseini alacaksın. jedi initiate olman için 6 phase yapman lazım ve her phase arasında 3 hafta var yani 18 hafta sonra eğer 6 kutuyuda doldurmuş olursan gene oldman gelecek. sonrası allah kerim.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yaktı bu phase ler yaktı bizi gitti mavi twilek (e-ih)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. [Bu mesaj Gwindon tarafından 24 Şubat 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yaaa beyler bu phase olayi tam nedir force xp topladikca zaten kutular acilmiomu. gidip heriften cevirtebiliosun. ben sadece captain sar 1n süüledii 25 pirates 50 outlaws isini yaptim herif baaa enhanced reflexi actim dedi. o acmadanda ben gidip novice olamiyormuydum bunun detayi hakkinda kim cevap verecek baaa saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Zaten fsye ilk başladığında tüm novice fs skilleri açılır.Novice olmak için xp kasıp fs xpsine convert etmen gerekir.Asıl olay noviceyi aldıktan sonra başlar.Jedi initiate olmak için 6 tane sütun doldurmak zorundasın ve bu 6 sütunda her 3 haftada bir yapılan phaseler ile unlock ediliyor.Unlock etmeden istediğin bir kutuyu dolduramazsın.Sen mesela phase 4ü bitirmişsin ve melee defense sütununu unlock etmişsin.Fs xp kasarak bu 4 kutuyu doldurabilirsin.Başka sütunları unlock etmen için başka bi phase yapman lazım. Olay bu kadar basit.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 saol cok yardimin oldu herkesle konusmama veya hepsini yapmama gerek yok herhalde ornegin sadece captain le konusarak 6 tane de yapsam oluyor herhalde illa sirayla sunlari yap die birsey yok yani(sadece ornekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: rufix, 24 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: ornegin sadece captain le konusarak 6 tane de yapsam oluyor herhalde illa sirayla sunlari yap die birsey yok yani(sadece ornekti) sirasi yok ama toplam 4 phase var bu yuzden captaindan 6 tane alamazsin. 2 tanede baska bisi alacan. eger combat ile dolduracaksan kutulari geriye bi tek whip kalir. onun da 2 gorevini yapmalisin.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar