Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdum İnsanı Minubus Soförü

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

said:
Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle
'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.

Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya.

Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.."

Alıntıdır...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

her seferinde farklı konuda okuyorum,her seferindede inandırıcı gelmiyor.sen tükürürken düş yere kafayı yar,minibüs hurdahaşat olsun millette işin gırgırında gülsün.ben olsam endişelenirim birine birşey oldumu,birşeyim varmı acaba diye.sanırım bu olaya gülenler,minibüs şoforunden daha gerizekalılar bir ironi var çözemedim ama.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay gerçekten olabilir de insanların bu duruma katıla katıla güleceğini hiç sanmıyorum
internet atıcılarından sakının!
çok iyi atış yaparlar
her konuda akla gelmiycek alanlarda
edit:barbaros bulvarında oturuyorum yolun tüm istikametini benim kadar bilen yok

[Bu mesaj Heracless tarafından 24 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

barbaros bulvarının minibusleri meshurdur.buradaki barbaros da sanırm aynı barbaros yani istanbul besiktas barbaros.
benmki boyle yarıcı bir durum degil ama anlataym,en azından sabah sabah hosuma gitmishti.
hergun ben de kartal-kadıkoy minibuslerini kullanmaktaym ise gitmek icin.klasik her bindigim minibuste arabesk fantazi muzikler calar.Bir sabah bindim ve ne duydum inanamadım,kasım ayından bir gundu:evet sıradaki parcamız loosing my religion.Minibus soforumuz radyo eksen dinliyor.Acaba karıstırdı mı frekansları diye bekledim ama kanal acık kaldı ve yol boyunca eksen dinledim.Boyle soforler bulmak cok zor.
Bir de turkiyenin en azılı trafik canawarlarını kadıkoy-kartal hattı minibus yolundaki minibusler olusturmaktadır.nefret etsem de bu hattı kullanmak durumundaym :(
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce açılmıştı zira ben açmıştım :-P Bu yazı esas olarak Savaş Ay'dan alıntıdır, köşe yazısında yazmıştı bunu.
http://forum.paticik.com/view.php?id=26565[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...