MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.." Alıntıdır...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hangi ilde yaşanmış bu olay merak ettimde.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Barbaros Bulvarı Falan Diyor Yazmamışlar nerde oldugunu :-) bence kolpaya benziyor ama ciddi de olabilerrr[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bununda 40 farklı versiyonun okudum ha yok kaza olmuşta kazazedeler gülmekten olayı anlatamıyomuş falan :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 645321654üncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 lool =) bariz ayi ya,insanlara yazik olmu$..iyi ki ciddi bi$i olmami$[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 her seferinde farklı konuda okuyorum,her seferindede inandırıcı gelmiyor.sen tükürürken düş yere kafayı yar,minibüs hurdahaşat olsun millette işin gırgırında gülsün.ben olsam endişelenirim birine birşey oldumu,birşeyim varmı acaba diye.sanırım bu olaya gülenler,minibüs şoforunden daha gerizekalılar bir ironi var çözemedim ama.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bunun kadıköy - kartal versiyonu da vardı.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu olay gerçekten olabilir de insanların bu duruma katıla katıla güleceğini hiç sanmıyorum internet atıcılarından sakının! çok iyi atış yaparlar her konuda akla gelmiycek alanlarda edit:barbaros bulvarında oturuyorum yolun tüm istikametini benim kadar bilen yok [Bu mesaj Heracless tarafından 24 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 minibüs,dolmuş yıllardır değişik versiyonlarda anlatılır.Biri taş attı kuyuya ama bakalım nasıl çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Hm bide bombalı paketli versiyonu var paketteki hediyeye çok sevinmişler sevinçten havalara uçmuşlar dememeliyim! :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 lol :lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ahahaha super yaws :lol:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 barbaros bulvarının minibusleri meshurdur.buradaki barbaros da sanırm aynı barbaros yani istanbul besiktas barbaros. benmki boyle yarıcı bir durum degil ama anlataym,en azından sabah sabah hosuma gitmishti. hergun ben de kartal-kadıkoy minibuslerini kullanmaktaym ise gitmek icin.klasik her bindigim minibuste arabesk fantazi muzikler calar.Bir sabah bindim ve ne duydum inanamadım,kasım ayından bir gundu:evet sıradaki parcamız loosing my religion.Minibus soforumuz radyo eksen dinliyor.Acaba karıstırdı mı frekansları diye bekledim ama kanal acık kaldı ve yol boyunca eksen dinledim.Boyle soforler bulmak cok zor. Bir de turkiyenin en azılı trafik canawarlarını kadıkoy-kartal hattı minibus yolundaki minibusler olusturmaktadır.nefret etsem de bu hattı kullanmak durumundaym :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Daha önce açılmıştı zira ben açmıştım :-P Bu yazı esas olarak Savaş Ay'dan alıntıdır, köşe yazısında yazmıştı bunu. http://forum.paticik.com/view.php?id=26565[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Çok kabalar ayılar ve kesinlikle onlarla tartışamazsın.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: fedaykin, 24 Şubat 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Savaş Ay'dan alıntıdır, köşe yazısında yazmıştı bunu. *!rezil olur*[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ankara'da çankaya-kızılay dolmuşlarına biniyorum hergün vallahi semttenmidir nedir hepsi acayip kibar görseniz dolmuşcu demessiniz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yaw ben sinoptaydım plaj a gitmek için dolmuşa bindim işte ben bindim arkamdan da yaşlı bi kadın tam ayağını atmıştıki adam bastı gaza ondan sora kadının halini düşünün :D[signature][hline]Fliege oder Sterbe! Du Hast Keine Andere Möglichkeit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 süper olay valla :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 asdfwef... GElde ab ye gir şimdi :Pp[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar