DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Arkadaşlar tsr çok met etti bu versiyonu çoğu bugı düzelttik dedi.Yeni featler geldi fln dedi.Sizce alınmalı mı? Bana göre sword and fist gibi ekstra feat ve prestige class getiren bi kitaptan öteye gidemiyecek gibi?[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Eğer bu konu hakkında bi thread daha önce açılmışsa forum kirliliğinden dolayı özür dilerim..[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Daha inceleme firsatim olmadi ama bazi hatalari duzeltmislerdir umarim...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ne gibi ben de hiç bilmiom 3.5'u dragonutopia siteyi unuttun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 maalesef (bakın maalesef diyorum) bikaç feat içeren bi eklentiden baya öteye gidecek. wizards'ın sitesinden revision spotlights kısmına bakmanızı öneririm. (tembelim link vermem :-p) bu arada daha önce açılmıştı konusu da salla...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar