reinforcement Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arakslar bence mozllila cok daha hizli ve bazi virisuler icin uyari verio ben cok memnunm explolerdan cok daha ii size tavsiye ederim...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hmm peki nasıl bişey ? yani explorerı tamamen dewre dışı bırakıp onun yerine mi geliyo yoksa ayrı olarak onu açıp öle mi giriosun internete ? Default browser fln mı yapıyo[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bkz: imza[signature][hline] GetFirefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: ahmetc, 20 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Hmm peki nasıl bişey ? yani explorerı tamamen dewre dışı bırakıp onun yerine mi geliyo yoksa ayrı olarak onu açıp öle mi giriosun internete ? Default browser fln mı yapıyo explorer dewre dışı kalmıor...ayrıca bende tawsiye ederim mozillayı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Firefox'u kurduktan sonra seçeceğiniz ayar sayesinde çerezlerini ve templerini ie den ayrı tutmasını sağlayabilirsiniz. bu size bir sitede bulunan iki ayrı accountunuzu aynı anda yönetme imkanı sağlar. (birini firefox ta diğerini ie de açarsınız) Firefox un en önemli ve kullanışlı özelliklerinden birisi Tabbed Window olayı. tek bir pencere içinde bir çok sekme açarak göre çubuğunda pencere kalabalığı olmadan bir çok siteyi açık tutup gezebilirsiniz. Firefox'taki password yöneticisi gerçekten güzel. Bir sitedeki şifrelerini kaydettiğinizde (mesela paticik.com ya da herhangi bir forumdaki, sitedeki) kullanıcı adınızı yazdığınıda ya da açılır kutudan seçtiğinizde kendi otomatik dolduruyor. ne yalan söyleyeyim şifrelerimi unutmaya bile başladım :) Bir diğer güzel özelliği Tools menüsünde Page Info aracı. Özellikle sayfadaki bir flash'ı, resmi ya da videoyu indirmek için mükemmlel. Hiç bir şekilde kaynak kodlarla ve url lerde uğraşmıyorsunuz. Sitesi açıp page info deyip media kısmına geliyorsunuz ve karşınıza sayfadaki elementler çıkıyor. istediğinizi seçip save as diyorsunuz ve bitiyor. Firefox'un ftp clientinden download menager'ına kadar 100 den fazla eklentisi var. Firefox'ta sitesi açmadan bir çok arama motoru ve büyük sitede arama yapabiliyorsunuz. Google Amazon eBay bunlardan birkaçı. Sağ tuşa tıkladığınızda karşınıza çıkan seçenekler ie'ye ve diğer browserlara göre çok daha kullanışlı. Mesela copy image location seçeneği. Türkçe dil desteğinin olmasıda oldukça büyük bir artısı tabiki. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ne diyebilirim ki .. Yüklemeden bilemezsiniz... :) [Bu mesaj Zopik tarafından 20 Şubat 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 birde istediğin yazıyı yada link haline getirilmemiş linki mouse ile seçiyosun sürükleyip adres barına yada başka bir taba bırakıyorsun orda açılıyo.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hay klavyenin tuşlarına basan ellerine sağlık. nasılda olmuşta atlamışım onu. süper özellik walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 o ie'de de var[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ie'de tab bar diye bir olay olmadığı için pek var denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 firefox yönetir[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 mozillayı tek gecerim ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ie7 cıkmıs vs vs?bilginiz varmı bu konuda,konuyu saptırdım :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 IE derim. Mozilla'yı yukledim cok daha yavaş acılmaya basladı siteler..resimler vs. iki saatte cıktı. ama ben de pek bişi bilmediğim için mozilla'yı olumsuz bir yanıt vermek istemiorum. anlamadıgım için yazılımdan belki de beceremedim kullanmayı ama ben ie'den memnunum ve mozilla'ya gerek gormuyorum. [Bu mesaj toggie tarafından 21 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: toggie, 21 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ie'den memnunum valla ben aynı seyi dusunmuom ve mozilla ie den cok daha hzılı(benım makınede)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 21 Şubat 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bu tab olayını ayarını nasıl yapıcam çözemedim bir türlü ? forum.paticik.com ' da iken adres çıbığına www.hotmail.com yazıyorum yeni tab acmıyor bütünü ile sayfayı değiştiriyor ?[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 simid mavi arkdas anlatıom simid sol ust kosede kucuk bi ikon war latetst deadlines die ona tıkla en altta open new tab var ona tıklca acılıo ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hmm saol da bide bunun otomatikman adres çubuğuna yazdığımız gibi açılan hedesi vardı ?[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 o bende var sende cıkmıomu?[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bide yeni tab acmak icin gircen seyın sag tıklayıp open new tab diebilosun onuda unutmayın pratik bi yontem...;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ayarlarında otomatik yeni tabda açması gibi bir seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet onu acın yenile ve dur ikonlarının yanında buluncak o da sıze baya bi yarar saglar...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu otomatik ayarını nasıl yapıcaz işte ?[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 onu maesef unuttum :/[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 mozilla için all-in-one gestures diye bir plug-in var adres ve mesaj yazmak dışında gezerkene klavyeden kısayol kullanmaya gerek kalmıyor. sağ tıklayınca çizgi çekmeye başlıyorsun sürükle bırak gibi, sonra çizdiğine göre tepki veriyor fire fox misal bendeki ayarlarda aşşağı sürükle- yeni pencere yukarı sürükle- yeni tab sağa - bi sağdaki tab a geç sola - bir soldaki tab a geç yukarı aşağı- refresh yukarı aşağı yukarı ctrl-F5 gibin yukarı aşağı yukarı aşağı (M çiziyorsun :)) baktığım tab haricindekileri kapat W çiziyorsun baktığın tabı kapat firefox un kendi özelliği olarak da linklere scroll tuşuyla bastığında yeni tab da açıyor [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Şubat 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 mozilla nın çoook eksiği var.internet explorer gibi senelerdir değişmez birşeyden iyi olmak iyi bir browser anlamına gelseydi şu get firefox akımı anlam kazanırdı ama ne yazık ki öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar