Creel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Aşşagidaki Videolari izlerseniz nasil kolayca ölebileceginize yada öldürebileceginize dair bi fikriniz olusur (yeni baslayan arkadaslar icin gecerli tabi :P) -Jokers- Joker The Movie Joker Outnumbered -m0o- Chapter 1 - Return from Jove Chapter 2 - The Invasion of Fountain Chapter 3 - The War for YZ-LQL Chapter 4 - Chaos Rules Supreme Chapter 5 - The Turning Tide Chapter 6 - Unholy Alliances Chapter 7 - Night of the Burning Knifes Chapter 8 - Power Games m0o Frigate Recruitment Promotion Film The Ties That Bind Thats all enjoy :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 oha.. piyasadaki her film vardır bende.. joker outnumbered yok[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ca ve SA nin Fleet battle videosu Sag tus Downlaod with Flashget :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Eve Online Sayfasi Video Section Eve Online[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bs destekli Frigate flett vs apoc raven etc Nemesis on Duty[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 izledigim en iyi allienace flett batlle adamlar belgesel tadinda yapmislar.. süfer olmush Fleet battle Eve Online Sayfasi Video Section [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Stiki olsun, gözlerim dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yüklüosun Flashgete hepsini yatarkene, sabah inmiş oluyo(mu acaba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla ben oyundayken basiom 5dk sona inio sizi bilemem ama :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İnternet kafenin saatine kaç para ödüyon sen onu söle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kim ödüo? :P yakinda oturdugum süre icin para isticem adamdan :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cursed Alliances VOTF Corp Vengeance of the Fallen Tatli izlenesi edit: typo [signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 24 Şubat 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya Chapter 8 - Power Games in sonundaki koro olan harika bir muzik var distortionli gitarlar vs, kimin bu muzik hangi filmin yada oyunun biri nolur solesin arkadaslar :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 AAAh ah eski zamanlar.. bende eski eve videoları olan bi klasör vardı 2 gündür arıyorum her yere baktım 5 tane external harddisk didik didik aradım bulamadım.. sonunda bari forumlara bakim dedim vardır belki bri linklemiştir falan diye başladım eve online paticik forumlarının ilk gün açılan forumlarından buraya kadar.. sonunda buldum.. Jokers.. adamlar bir efsaneydi.. adamların sistemine giren kimse sağ çıkamazdı falan diye hatırlıyorum.. Amacım da böyle bi gang oluşturmak :) Şansıma da joker videoları hala duruo adam kapatmamış serverı.. Burdan askerde olan Creel (cem) arkadaşımıza videoları linkediği için teşekkürü borç bilirim. Tezkeresini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar