CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 arkadaslar uplınk i indirdim netten 3 tane dosya cıktı uplink.cue uplink.bın uplink.msı bunları nasıl acıcam fantomcd programını da ındırdım ama kullanamadım fantomcd yı bı yardım edın.[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uplink indirip oynamadım ama açılışları aynıdır herhal dier leriyle önce alcohol%120 i veya deamon tools u indircen sora o programlarla açıcan o dosyaları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yada nero da olur[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nero yapmıo o işi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yapıo ya nie yapmasın ben hoi2 yi nero ile yaptım[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uplink nero ile olmuo birde alcohol%120 guzel ama kullanimi biraz zor en iyisi daemon tools la acmak yada en azindan ben oyle yaptim ve memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hepsi olmuo neroyla ama çoğu olur mesela hoi 1 içnde alchol %120 programı gerkeiodu cue ve bin varsa kafadan nero zaten[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nası nero yaaa nero sadece iso la cng mi ole bişiye açıo dha demin denedim.en iisi deamon tools[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 WINISO adlı programı yükle extract et ..[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi acılmıyo bende fantomcd var open/uplink.cue yapıyorum sonra 2 kez basıyorum hata verıyor[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 program açmıosa bozuktur gibi basit bi çözümü var.download ederken corrupted olmuştur büyük ihtimalle.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_dm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar ben daemon tools la açmaya çalışıyorum. programı açıyorum. dosyayı açmaya basınca "No track sheet loaded" gibi bişey yazıyo... napmalıyım?[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cue dosyasinin icerigi yanlis all files diyip bin dosyasini goster cue dosyasindan kurtul (1 kb lik olan)[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lxxxl Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya bnim de bi sorunum var. .Bin .Cue uzantılı dosyaları Deamon tools ile açmaya çalıştığımda "...system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft windows applications." diye bi hata mesajı geliyor. 16 bit Windows Subsystem fln bi şeyler diyor. Nasıl halledicem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cue dosyaları bozuksa wordpadle acın. ordaki doya ismini düzeltin.. (bu oaly yuzunden bi hafta torment oynayamadım be!)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar