Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar uplınk i indirdim netten 3 tane dosya cıktı
uplink.cue
uplink.bın
uplink.msı
bunları nasıl acıcam fantomcd programını da ındırdım ama kullanamadım fantomcd yı bı yardım edın.[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Mesaj tarihi:
uplink indirip oynamadım ama açılışları aynıdır herhal dier leriyle
önce alcohol%120 i veya deamon tools u indircen sora o programlarla açıcan o dosyaları[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yapıo ya nie yapmasın ben hoi2 yi nero ile yaptım[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Mesaj tarihi:
hepsi olmuo neroyla
ama çoğu olur
mesela hoi 1 içnde alchol %120 programı gerkeiodu
cue ve bin varsa kafadan nero zaten[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
abi acılmıyo bende fantomcd var open/uplink.cue yapıyorum sonra 2 kez basıyorum hata verıyor[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben daemon tools la açmaya çalışıyorum.

programı açıyorum. dosyayı açmaya basınca "No track sheet loaded" gibi bişey yazıyo... napmalıyım?[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE...
Mesaj tarihi:
cue dosyasinin icerigi yanlis
all files diyip bin dosyasini goster
cue dosyasindan kurtul (1 kb lik olan)[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya bnim de bi sorunum var. .Bin .Cue uzantılı dosyaları Deamon tools ile açmaya çalıştığımda "...system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft windows applications." diye bi hata mesajı geliyor. 16 bit Windows Subsystem fln bi şeyler diyor. Nasıl halledicem bunu?
Mesaj tarihi:
cue dosyaları bozuksa wordpadle acın. ordaki doya ismini düzeltin.. (bu oaly yuzunden bi hafta torment oynayamadım be!)[signature][hline]Fire is the universal language
  • Yeni Oluştur...