weafer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Merhabalar.. Ultima onlinenin İcon unu nasil deği$tirebilirim.. İcon editor var ama onda ba$ka bir icon yapınca Uonun clienti ile deği$miyor ayrı bi İco. yapıyor.. *!HELP ME !!! ACİL *[signature][hline]Necrusence.. Richtofen:Flam'larım düştü abi.. Laus:Nerde abi ?
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 onunla ilgili bir program vardı ama hatırlamıyorum bir exe dosyasına gomulmus dosyaları gosteriyordu butun hepsini ve editleyebiliyordun.. bilen bir arkadas varsa yazsın![signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 restorator die bi prog var.. onu dene mirc scriptingle ilgili sitelerde bulabilirsin sanırım yada google da arattır restorator die bulursun[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff
weafer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Eywallah arkada$lar yaptım..[signature][hline]Necrusence.. Richtofen:Flam'larım düştü abi.. Laus:Nerde abi ?
Faust Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Icon Workshop[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Öne çıkan mesajlar