Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kan araniyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CerrahPasa Tıp Fakültesi Onköloji Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Ashan için AB(Negatif)araniyo. 0535 625 06 98[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Msn de bi haber yayıldımı aynı anda 100.000 bin kişiye gidiyor herralde[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
ewet bana da MSN den geldi bide buraya yazim dedim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
vala helal olsun bana da msn den geldi az önce şimdi gördüm burayı,helal olsun gurur duydum[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
aynen msn bi işe daa yaradı kutluorum başarılarının devamını diliorum[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Mesaj tarihi:
başlığı karı aranıyo diye okudum, "n" ile "rı" arasında benzerlik mi var, yoksa benim mi aklım fesat?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
insan istedigi gibi anlarmis demek ki aklin oralarda .....
anladin sen anladin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
insallah senin basina böle bisi gelmez..:(:(:(
gelirse de hala bu kdr espiri gücüne sahip olabilecek misin bakalim...?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
boss locku bir actim herkes ayni mesajı yollamıs yollamayanlarada ben yolladım... insallah bulunur kan..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Önemli bir konu aynı konuyu ben açıcaktım ama aramaya inanadım ve bu topici buldum...
up! up! up![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
voic3, 04 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
0 rh+ bunu kan varsa
aranılan kanla takas edilebilirmiş

ulan herşeryle alay etmeyi ne kadar da seviyosunuz be!!millet hastahaneler can çekişiyor yaptığın espriye bak..allah bildiği gibi yapsın ne diyelim..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
  • Yeni Oluştur...