Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 CerrahPasa Tıp Fakültesi Onköloji Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Ashan için AB(Negatif)araniyo. 0535 625 06 98[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Msn de bi haber yayıldımı aynı anda 100.000 bin kişiye gidiyor herralde[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 MSN kadar hizli yayilan yok herhalde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ewet bana da MSN den geldi bide buraya yazim dedim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vardı ama neyse[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 anında 8 kişiye yolladım onlarda bi okadar kişiye yolladı tabi hepsi MSNde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 vala helal olsun bana da msn den geldi az önce şimdi gördüm burayı,helal olsun gurur duydum[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aynen msn bi işe daa yaradı kutluorum başarılarının devamını diliorum[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 başlığı karı aranıyo diye okudum, "n" ile "rı" arasında benzerlik mi var, yoksa benim mi aklım fesat?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 insan istedigi gibi anlarmis demek ki aklin oralarda ..... anladin sen anladin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 benim msn 3 tur attı bu haber.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial (album:5707) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 insallah senin basina böle bisi gelmez..:(:(:( gelirse de hala bu kdr espiri gücüne sahip olabilecek misin bakalim...?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 boss locku bir actim herkes ayni mesajı yollamıs yollamayanlarada ben yolladım... insallah bulunur kan..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu yazıyı msnden bi ark yolladı bana ben de oturum kurup 20 kişiye floodla defalarca yolladım Mystery yi tanıyo musun o yollamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya nedense inanasım gelmio bunlara... PS:Çok dalga geçenler var...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 inanma sen daha hayret bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu tepki ne şimdi? asıl sen her söylenene inan, devam et böyle...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İnşallah bulunur .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 AB-genel alıcı dır ama birinin vermesi lazım tabi ne olursa olsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bana yaklaşık 10 kisi msn den yolladi bende hepsine bi kopun gidin yazdım :P ama insallah bulunur ....[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Önemli bir konu aynı konuyu ben açıcaktım ama aramaya inanadım ve bu topici buldum... up! up! up![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Fistan, 03 Şubat 2005 23:58 tarihinde demiş ki: benim msn 3 tur attı bu haber. 5 yada 6 oldu.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eger ki ciddi bir durum olursa ve BRh(-) lazım olursa istanbul içinden pm fln atabilirsiniz seve seve paylaşırız kanımızı.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: voic3, 04 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki: 0 rh+ bunu kan varsa aranılan kanla takas edilebilirmiş ulan herşeryle alay etmeyi ne kadar da seviyosunuz be!!millet hastahaneler can çekişiyor yaptığın espriye bak..allah bildiği gibi yapsın ne diyelim..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar