ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben nightelf/druıd(firstaid-fishing)(skinning-letharworking) yada... human/mage(firstaid-fishing)(tailoring-enchanting) düşünüyorum ne diyorsunuz? ayrıca birisi şu ölüm olayı sonucu nasıl diriliyoruz tam anlamadım türkçe olarak bulabileceğim yer varmı?(ingilizce olanı kafa karıştırıcı) karakter yaratımı çok geniş mi benzer karekterler oluyor mu? :-? :hmm :-? :hmm :-? :hmm :-? :hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 öldükten sonra haritanı aç mezar taşı var ona doğru git yaklaşınca accept de reslenirsin yada o mezarlıkta melek var seni resleyebiliyo ama durability olayı felan var bi sürü kafa karıştırıcı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 olunce ya cesedini bulup tekrar doguyosun yarı guc gibi biseyle yada olunce ruhun bir mezarlıkta cikiyor ordan tekrar hayata donuyosun ama bu seferde 10 dk mı ne hasta oluyosun :D[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya skill cap die bir şey var mı ?[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: togi92, 23 Şubat 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ya skill cap die bir şey var mı ? skill cap olmasa da alabileceğin 51 tane talent olacak, bunları dağıtacaksın[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar