Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teamspeak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar .
şimdi ben bir teamspeak serevr açmayı düşündüm fakat bizim sevgili telekomumuz şeffaf ip kullandığı için bu mümkün olmuyoo .
TS alternatif başka programlar var mı ?
bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim[signature][hline]The AmokRunner
Mesaj tarihi:
voip turkiyede yasak diye biliyorum ben?bir ara izmirdeki butun kablonet portlarini block etmislerdi hatta voip kullandilar diye?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur)
Mesaj tarihi:
said:
Heardalis, 11 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
peki multi yapabiliyormuyuz ? yani 10-15 kişi ?

sen eger 256k adsl falan kullaniyorsan evinden acacagin TS server'inda 10-15 kisiyle konusulamaz zaten program kaldirsa bile baglantin kaldirmaz. :)[signature][hline]taze bitti.
Mesaj tarihi:
TS nin kendi serverları var,oraya bağlanıp kanal açarsan BW harcamadan konuşabilirsin,hem de istediğin kadar kişi ile.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ts i ayarladık . canavar vallaa şimdi bi tek zyxel modemimi bekliyorum ona da dynamic dns i çaktım mı bitecek iş . herkes istediği zaman ip mi bilmeden girebilcek .

bu arada bağlantım 2048 . sanırım baya bi insanı kaldırır.

bide arkadaşlar eğer kurcaksanız size ufak bir yardım . eğer landan kuruyorsanız sadece internal ip nizi göreceksiniz serevrda. dert etmeyin bunu . normal WAN ip nizi verin arkadaşınıza sorunsuz bir şekilde gircektir. sadece önemli olan serevrin portlarını modeme forwardlamak o kadar.[signature][hline]The AmokRunner
  • Yeni Oluştur...