Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 merhaba arkadaşlar . şimdi ben bir teamspeak serevr açmayı düşündüm fakat bizim sevgili telekomumuz şeffaf ip kullandığı için bu mümkün olmuyoo . TS alternatif başka programlar var mı ? bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 skype yi öneririm %100 seviceksin.. ayrıca skype ile bilgi istiosan skype die arat topic çıkıcak ayrıntılı bi şekilde örenirsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 peki multi yapabiliyormuyuz ? yani 10-15 kişi ? bakındım sky a sanki sadcee 2 kullanıcılı gibi göründü de[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse baktım gördüm ve sevdim :))) çok saol[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şeffaf ip ne ne ki?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 voip turkiyede yasak diye biliyorum ben?bir ara izmirdeki butun kablonet portlarini block etmislerdi hatta voip kullandilar diye?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Heardalis, 11 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki: peki multi yapabiliyormuyuz ? yani 10-15 kişi ? sen eger 256k adsl falan kullaniyorsan evinden acacagin TS server'inda 10-15 kisiyle konusulamaz zaten program kaldirsa bile baglantin kaldirmaz. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 TS nin kendi serverları var,oraya bağlanıp kanal açarsan BW harcamadan konuşabilirsin,hem de istediğin kadar kişi ile.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ts i ayarladık . canavar vallaa şimdi bi tek zyxel modemimi bekliyorum ona da dynamic dns i çaktım mı bitecek iş . herkes istediği zaman ip mi bilmeden girebilcek . bu arada bağlantım 2048 . sanırım baya bi insanı kaldırır. bide arkadaşlar eğer kurcaksanız size ufak bir yardım . eğer landan kuruyorsanız sadece internal ip nizi göreceksiniz serevrda. dert etmeyin bunu . normal WAN ip nizi verin arkadaşınıza sorunsuz bir şekilde gircektir. sadece önemli olan serevrin portlarını modeme forwardlamak o kadar.[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar