Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Gametimecard lar çıktı arkadaşlar. US sunucuları için isteyenler bana ulaşsınlar. Bu işe ticari olarak bakmıyorum ve herhangi bir kar beklentim yok. Kartların sadece şifreleri size gelecek. Önce bana kart parasını havale yapacaksınız, ardından şifreleri alacaksınız. Geçmişte yediğim kazıklardan ötürü, önce parayı almak istiyorum. Proxy den kredi kartı ile açmayı düşünenler kesinlikle normal kart kullanmasınlar. Sanal kartları varsa kullanabilirler. Sanal kart yoksa gametimecard en iyi ve rahat çözüm. Bu arada 60günlük kartların bana maliyeti, döviz exchange vs ile birlikte 49milyon tl... İyi eğlenceler...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 30 Kasım 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Peki oyunun kutu parasınıda sana ödesek biz internetten indirdiğimiz clientı kursak sen kutudaki cd keyi göndersen onu girsek olur mu? Birde game time card kullananların yinede kredi kartı bilgisi girmesi gerekiyor mu? Gerekiyorsa accountu sen açsan sonra bana devir etsen olur mu? Uluslar arası eft mi yapmamız gerekiyor yoksa türkiyede bir bamkada hesabın var mı? Oyunu oynarkende proxy kullanmam gerekir mi? Birde bu arkadaş güvenilir mi :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 koskoca alan yetkilisi yazıyo :) diger soruların içinde üşenmeyip bikaç topik okumalısın kanatindeyim. Not: Eno bildigim kadarıyla yurdumuz topraklarında yaşıyor. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 01 Aralık 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eheh orda alan yetkilisi yazması çok önemli değil. yani alan yetkilisi olmadan kediye teminat mektubu vermiyoruz :p ama tabi tanınmış vs oluyoruz.. güvenlimiyim? bilmiyorum... ama pati genelinde pek çok kişiyle para işine girdim. henüz mutsuz olan yok... ve evet türkiye de yaşıyorum. ama kart ayarlıyorum. tr de banka hesabıma eft-havale yapabilirsiniz. oyunun cdkeyini şu anda sağlayamam. çünkü yok, kalmadı. ama 10 gün sonra sağlayabilirim istediğiniz kadar cdkey. bu arada; omen, teşekkürler...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Gametimecardı daha önceden hiç kullanmamıştım. 60 günlük card aldıktan sonra bir dahaki alışımız nasıl olacak ? Sen olmadanda cardi uzatabilecekmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bir şekilde 60günlük kart daha alacaksınız biyerlerden. benimle yada bensiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 up gamecard almak istiyorum![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1- Ne işe yarar bu gamecard lar? 2- Bizde de şu fiyata desem link versem konuyu kilitlermisin? Bu konuda özgürlük sadece alan yetkililerine mi ait?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 game time card larla kredi karti no su vermedne oynaya biliyorsun ve bunların belli süreli var yani sen game card ı alirken o sürenin parasınıda veriyorsun mesela ben de 2 aylik var 29.99$ du sanırım(eğer arama yapsaydın bir çok sonuç bulurdun!!!) bende game time cardla oynuyorum rahat hiç bir sorun çıkmadı fakat önemli nokta var sign up da proxy le yapmalisin yoksa game time card opsiyonu çıkmıyo çakal blizzard (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 20 Aralık 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bi sn bi sn cahilligime verin gamecard nedir kine yahu? Oyunu alip keyi mi iletiyoruz burada anlayamadim kusura bakmayin valla ya.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben birşeyi merak ediyorum. Diyelim ki gamecard ya da kredi kartıyla hesap açtırdım. Birkaç ay sonra ödeyemedim. Hesabımı yalnızca bloke mi ediyorlar, yalnızca oyuna giremememi mi sağlıyorlar? Yoksa hesabı toptan mı siliyorlar, yaptığım karakterler falan gidiyor mu?[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 gamecard alırsan ödeyemem gibi bir durumun olamaz çünkü zaten gamecardda parayı peşin veriyorsun. zamanın dolunca acc. donduruluyor tekrar açtırmazsan.Eğer kredi kartında bir sorun olursa ve parayı çekemezlerse acc. dondurulur gene. karakter silinmesi gibi bir durum söz konusu bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Jezz, hayır kilitlenmez. Ama ben kar amacı gütmediğim, kargo parası vermediğim, maliyetine verdiğim için (30$) pek bir fayda sağlayamazsınız :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 peki mesela ben acc açarken gamecard la ödeyecem dedim. daha sonra kredi kartıyla ödemeye geçmek mümkün mü? yada tam tersi..[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Rinen: Ödeme şeklini değiştirmen mümkün diye biliyorum. Bu arada arkadaşlar bir sorum olacak. EU için gamecard herhalde çıkacaktır. Ne zaman çıkacağını bilen var mı acaba? Oyunun çıkış tarihiyle gamecardların çıkışı arasında ne kadar süre süre olur?[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ayıp ya ! herif hiç yapmak zorunda olmadığı bi iyilik yapmış insanlara kolaylık sağlamış siz hala biz açsaydık kilitlermiydin gibisinden laflar sokuyosunuz yazık yani... game cardlar sadece us version için geçerli şu anda gamecardların fiyatını öğrenmek isteyeneler blizz us in sitesinden bakabilirler ödeme koşuları bölümünde var.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 eno çok iyi fiyat vermiş bence kendiniz amerikadan getirtmeye kalksanız shippingle 60 dolarlara varacak bu rakam o yuzden 49 50 milyon gayet iyi fiyat...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Jezz, 20 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: ...2- Bizde de şu fiyata desem link versem konuyu kilitlermisin? Bu konuda özgürlük sadece alan yetkililerine mi ait? evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hay simdi sinir oldum adam iiliniz icin ish yapiyor siz ne diyorsunuz. Eno elimden gelen birsey olursa haber ver bana, istersen 2-3 yerden fiyat alicam sana bildiririm daha ucuz olursa oradan verirsin. insanlar para kazaniyorlar diye hic bulashmadim bu ise 4-5 arkadasha getirmishtim ama madem o sekilde dushunuluyor, elimden gelen tum destegi veririm enoya.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eheh bu 2. sayfadaki mesajları şimdi gördüm ben daha... önce kendime bi "oha" diyorum, ardından da teşekkür ediyorum ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yaw eno bir iyilik yapmış doğrudur ama eu serverlerinin açılmasına bu kadar az bir süre kalmışken neden us de oynamaya kasıyorsuunz ona anlam veremedim birde bende us de oynayacaktım bayağı bir önce fakat timecarda her 2 ayda bir o kadar para ödeyemem zaten külfetli bu şartlarda hiç oynanmaz tabii paranız çoksa o ayrı şahsen ben öğrenciyim...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eno topici yeni gorduu icin topici hortlatmish o kadar. 1 ay oncenin topici bu daa eu yoktu piyasada[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Eno, 16 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: eheh bu 2. sayfadaki mesajları şimdi gördüm ben daha... önce kendime bi "oha" diyorum, ardından da teşekkür ediyorum ;) bosver Eno, gec olsun guc olmasin di mi.. :P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 EU için gamecardın varsa talibim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 EU da oynamak istiyorum ama card falan zor is uzun bir hikayesi var 3. mmpog a para verirsem kesilirim card ile ama game card iyi fikir olur senden alabilirim ama sorun su EU icin varmi bide EU icin cdkey falan satiyormusun satiyorsan arkadaslarda oyun var onlardan alip yuklesem oyunu senin aldigin o cdkeyide account icin kullansam olurmu(galaxiesde oluyp) ve son soru kutu ile almak ile sirf cd keyi almak arasindaki fark ne cok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar