Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet dün başladı (17şbat) bu topic te öneri alalım bence. yani bu yönetmenin şu filmi var bence kacırılmaması gerekiyor gibi. 23 şubatta steamboy var miyazaki nin yapımı 10 yıl süren yeni animesi. digerleri hakkında pek fikrim yok. umarım öneride bulunur herkez[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Anime: Howl's Moving Castle Fransız sineması : Geri döndüler İkisi de çok başarılı görünüyo Cumartesi 15.00 da HMC ye gideceğim izlenimlerimi yazarım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 3...Sıradışı Howl'un Yürüyen Şatosu Makinist İpler Izo Marebito Geri Döndüler Ben bunlara gidiyorum tavsiye ederim,hoş bu saatten sonra belli filmlere yer bulamayabilirsiniz.[signature][hline]Trade yapmak isteyen olursa.. Anime Listesi[signature][ hline ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Howl's Moving Castle en çok görmek istediğim şey.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet film miyazaki'nin olunca insan görmek istiyor festivalde gidemeyebilirim umarım sinemalara gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu da 3. topic.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gün batımından sonrayı yönetmenler tavsiye ediyor, hatta ilkinden bile daha iyi olan tek devam filmi fln diyenler var, tarzım değil ama yine de izlicem[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İplere gideceğim ben de, yer bulamaz mıyım ki? Yer bulamazsınız demiş bir arkadaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bizim okul götürecek, ama katılım fazla değil, umarım iptal etmezler. biz sabah gideceğimiz için yer sorun olmaz[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyrd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 a hole in my heart'i izledim bu gece. lukas moodysson yapmis yapacagini.. cok begendim, yalniz bazi sahneler rahatsiz edici olabilir. onumuzdeki cuma yine gosterilecek, yine geceyarisi sinemasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 elimde birkaç bilet var ilgilenen olursa. 21 şubat; İpler,öğrenci,19:00 Izo,22:00 24 şubat; Geri Döndüler,21:30 Marebito,23:59[signature][hline]Trade yapmak isteyen olursa.. Anime Listesi[signature][ hline ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İpler süper bir film. Herkese tavsiye ederim, hele hele fantaziden az biraz hoşlanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gitmeye üşeniyorum, çarpılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yapıkredinin ünicardlılara büyük kıyagı var.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eğer okul götürmezse gerekirse okulu kırıp yine gidicem XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bgün kısa filmlerine bi gittim .. gayet eğlenceli hoş filmler ama kimisi sıkabilio .. yine de bi gidin görün drim yarın 3 buçuk ta son kısa film gösterimi var.(ücretsiz zaten .)[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar