Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!f istanbul 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anime: Howl's Moving Castle
Fransız sineması : Geri döndüler

İkisi de çok başarılı görünüyo Cumartesi 15.00 da HMC ye gideceğim izlenimlerimi yazarım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
3...Sıradışı
Howl'un Yürüyen Şatosu
Makinist
İpler
Izo
Marebito
Geri Döndüler
Ben bunlara gidiyorum tavsiye ederim,hoş bu saatten sonra belli filmlere yer bulamayabilirsiniz.[signature][hline]Trade yapmak isteyen olursa..
Anime Listesi[signature][ hline ]
Mesaj tarihi:
gün batımından sonrayı yönetmenler tavsiye ediyor, hatta ilkinden bile daha iyi olan tek devam filmi fln diyenler var, tarzım değil ama yine de izlicem[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
bizim okul götürecek, ama katılım fazla değil, umarım iptal etmezler. biz sabah gideceğimiz için yer sorun olmaz[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
a hole in my heart'i izledim bu gece.
lukas moodysson yapmis yapacagini.. cok begendim, yalniz bazi sahneler rahatsiz edici olabilir.
onumuzdeki cuma yine gosterilecek, yine geceyarisi sinemasinda..
  • Yeni Oluştur...