nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ne zaman ki BH olmaya karar verdim, master pike icin 4-5 skill kalmıstı geriye.. simdi master pikeman + bh master olmayı dusunuyorum, ii bi kombinasyon mu sizce? kalan skill point ler le de carbineer doldururum diorum, yeni gelck carbine ler super gozukuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ii dot varsa süper oluo yok dotsuz dalacam diosan paraya kıyıp ii bi silah alman gerekecek (praya kıymışken dot al sen :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ii bi dot al dediniz, ii guzel.. peki ii bi dot nerden ve kaca alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Valla player vendorlarda 1m'dan asagi bulamazsin(ya da bulursun.ben bulamadim). Nightsister keserekte cikartabilirsin. Tercihen mind poison veya mind fire cikanlari al.Ozellikle fire cok etkili(etrafta su yoksa ve m healer degilse tabii.).[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 18 mil e almıştık 900 poison 260 pot falan böyle bi şey al online olunca jedi lar offline oluyo hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Coşukmuş. Ama 100mil'e giden bi silah görmüştüm forumlarda. Tabi alan as/ws idi. Başka kim gözü kapalı alabilir ki o aleti.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yeni bi konu acmak istemiorum ondan devam edicem burda.. Cebinde 10k ile dolasan adam a 18 mil. luk silah diosunuz.. Nasl o kadar para kazanabilirim?? dantooine de piket miss. yapıorum 9k verio onlarda gorev basına, ama armor buff weapon derken yine bitio.. daa fazla para veren miss. ler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 evet benim de derdim para pul geçen hafta corsan kesip kristal loot ediyordum para için 100k ya falan poor damageleri satıyordum. Ama sanırım o kadar çok aynı teknigi uygulayan oldu ki 50 k ya satılan colorlar 0, damageler 25k ya düştü. Bu para işleri eger artisan ya da doc degilsen ya da baba bir yardımcı yoksa 9k lık pixetlerle başa çıkılacak bir iş değil. Yine loot olayına dönmek lazım sorayım gelmişken dathomirin neresinde bu nightsisterları topluca avlayabilirim[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya madem para lazım toplanın 10 kişi grup kurup yapın mokk miss leri para nasıl olsa eşit dağıtılıyo arada uyanıklar olmadığı sürce adil bi sistem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: managerx, 23 Şubat 2005 18:14 tarihinde demiş ki: evet benim de derdim para pul geçen hafta corsan kesip kristal loot ediyordum para için 100k ya falan poor damageleri satıyordum. Ama sanırım o kadar çok aynı teknigi uygulayan oldu ki 50 k ya satılan colorlar 0, damageler 25k ya düştü. Bu para işleri eger artisan ya da doc degilsen ya da baba bir yardımcı yoksa 9k lık pixetlerle başa çıkılacak bir iş değil. Yine loot olayına dönmek lazım sorayım gelmişken dathomirin neresinde bu nightsisterları topluca avlayabilirim para isi hakkaten zor en iisi at-st ile kasmak tabi rebelsen zor is:D. bende ilk basta cok parasizdim. doc bile craft edemiodum res. alamadigim icin.etraftan para dopladim.(genwa saolsun) res aldim ve biraz buff yapip 4-5 mil para kazandim. sora da imp. fp puani alip at-st ile kastim. inan bana en ii yol bu ,cok ii loot lardan baska.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ranger ol paraya tavan yaparsin derisiydi, etiydi.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar