Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pikeman+Bh?

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

Yeni bi konu acmak istemiorum ondan devam edicem burda.. Cebinde 10k ile dolasan adam a 18 mil. luk silah diosunuz.. Nasl o kadar para kazanabilirim?? dantooine de piket miss. yapıorum 9k verio onlarda gorev basına, ama armor buff weapon derken yine bitio.. daa fazla para veren miss. ler var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim de derdim para pul
geçen hafta corsan kesip kristal loot ediyordum para için 100k ya falan poor damageleri satıyordum. Ama sanırım o kadar çok aynı teknigi uygulayan oldu ki 50 k ya satılan colorlar 0, damageler 25k ya düştü.
Bu para işleri eger artisan ya da doc degilsen ya da baba bir yardımcı yoksa 9k lık pixetlerle başa çıkılacak bir iş değil.
Yine loot olayına dönmek lazım sorayım gelmişken dathomirin neresinde bu nightsisterları topluca avlayabilirim[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
managerx, 23 Şubat 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
evet benim de derdim para pul
geçen hafta corsan kesip kristal loot ediyordum para için 100k ya falan poor damageleri satıyordum. Ama sanırım o kadar çok aynı teknigi uygulayan oldu ki 50 k ya satılan colorlar 0, damageler 25k ya düştü.
Bu para işleri eger artisan ya da doc degilsen ya da baba bir yardımcı yoksa 9k lık pixetlerle başa çıkılacak bir iş değil.
Yine loot olayına dönmek lazım sorayım gelmişken dathomirin neresinde bu nightsisterları topluca avlayabilirim

para isi hakkaten zor en iisi at-st ile kasmak tabi rebelsen zor is:D. bende ilk basta cok parasizdim. doc bile craft edemiodum res. alamadigim icin.etraftan para dopladim.(genwa saolsun) res aldim ve biraz buff yapip 4-5 mil para kazandim. sora da imp. fp puani alip at-st ile kastim. inan bana en ii yol bu ,cok ii loot lardan baska.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...