Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aglamak istiyoruummmmm!...

-Horus-

Öne çıkan mesajlar

Ya sevgili patiler biliorum çok basit bir topic ama daha yasim 15,5. Size dieceyim bu deil aslinda ama bilmenizi istedim.
Bu sene basladim liseye ve yaklasik sene oldu sanirim. Nese asil konu bu deil. Bu gün okul kantininde arklarla otururken onümüzde kizlar vardi. Kizlarin hepsi düz liseli bunlar süper liselere gicik oluo anlamadiim tek sey o zaten. :( konu biraz sarkik ama ben bu kizlardan birinden acayip bi sekilde hoslandim. Kizda sanki bana bakio gibi ama nese sanirim bakmaz. Arklara bunu söleddimde senn nerene bakacaklar gibi bi laf aldim. ( Çok çirkin olduumu zaten biliorum ) Zaten kimse benle arkadas olmak istemio...
Dier tenefüslerde yine kizin bana baktiini gördüm. hala inanamiyrum.gerci arklarim hala isim girgirinda ama nese eer bu rüyaysa lütfen uyandirmayin. Kiz o kadar güzel ki hala anlamis deilim benden ne istiyor... Kizla konusamiyorumda oda benle konusamaz zaten. dediim gibi süperler ve düzler arasinda büyük bi kavga var =(
Ama kiz o kadar hos birisiki ne yapsam hic bilemiyorum... Aglamak istiyorum artik :(
Saygi Deer pati abi ve ablalarim lütfen yardim ediiiiinnnn.... Yoksa katil olacam... | kendini öldüren katil |[signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum*
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yani düz liselilerle süper liseliler arasında kan davası mı var :) Lol be zamanında bizim de kimi okullarla kavgamız vardı da (TED - Yükseliş gibi) Yükselişten bir kızla çıksam kimse hiç bir şey demezdi :) İş baya bir çığrından çıkmış gibi...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu isler tipe degil çeneye bağli.Kızla konus ayarla.Superler ile düz ler arasini yapin. Bizim burdada eskiden Ydil - TM savaşi vardi. Ben hep TM lerden kızlarla çıkardim. Hic bi kızla Ydil-TM savasi yüzünden ayarilmadik. O kavgalari sorun etme.

TM = Turkce Matematik
Ydil = Yabanci dil ( Ingilizce Fransizca )
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar kendine güvenen, esprili,yanında iyi hissettikleri kişilerden hoşlanırlar illa brad pitt olman gerekli diil, kuruntu yapıyosun bence çirkinim falan,kız demekki senin davranışlarında hoşlandığı bişey gördü ki bakıyo,

boş yakaladığın anda git yanına işte daha bekleme ,

-merhaba,eeeee şeyyyy bir iki gündür bakışlarını yakalıyorum yada bana öyle geliyo sakıncası yoksa seni daha yakından tanımak isterim de,
zaten muhabbetim yok demedinmi tamam işte kız kabul etmezse sorun olmaz bi daha görüşmezsiniz,

p.s : lol nukem :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

ya çirkinlik meselesini yü sen bence bi kız arkadaşına söyle o kızı tanıyosa onla yakın irtibata geçsin telefonunu falan alsın sen de bu işten yararlan:)
ama üzülme bak kız da sana bakıomuş..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben kizlara göre neyim biliomusun?
tabi bilmiosun yazayim...
kizlara göre "çok konusan yerinde duramayan artistin biri" yim bunu her gördüklerinde sölüyorlar... Popülaritem bile kalmadi. okula basladiiimda bayaa popülerdim ama simdi bi selami esgiryenler var =([signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum*
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok konuşman onları rahatsız ettiğine göre sorun sende olamaz mı ben de çok konuşurum ama şu ana kadar kötü bi tepki almadım.
hem senden selamı esirgeyenler varsa popileriten gittiyse sorun galiba yine senden kaynaklıyo:-? bilmediğimiz olaylar var galiba onun için tam bişi söyleyemiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Horus-, 22 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
bak ben kizlara göre neyim biliomusun?
tabi bilmiosun yazayim...
kizlara göre "çok konusan yerinde duramayan artistin biri" yim bunu her gördüklerinde sölüyorlar... Popülaritem bile kalmadi. okula basladiiimda bayaa popülerdim ama simdi bi selami esgiryenler var =(

ya ben tüm bu sözleri başka bi arkadaşımdan duydum popilerite falan.yok öyle bişi ya herkes eşit yalnızca bazıları çok aktif olabilir takma kafana geçer .zamana bırak .(dier arkadaşıma sölediğim şeyleri hatırlamağa çalışıyorum)..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

paticiim benim...

git bir de şu topici oku bakalım kendine bişeler çıkarabilecekmisin:

http://forum.paticik.com/view.php?id=117188&page=1

zaten seni de oradaki şahsı buradaki kimse şahsen tanımadığından aynı şeyleri söylemeye pek gerek yok. Bak orada bazı tavsiyelerde bulunmuştum... uyarsa ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 22 Şubat 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak az önce geyik cevirdimö 2 mesajım silindi ama şimdi cidden söyliyim

bi kere hayatta hiçbir zaman hava atmiyacaksın kız lara bak benim converse im var senin yok fakir adam ve benzeri gibi şeyler yapmaman lazım arkadaş ayrımı yapmiyacaksın popülarite fln düşünmeyeceksin "ben popüler bi insanım dur yapmiyim" gibi şeyler düşünmiceksin kimsenin yanında başka olma hani bi söz var başkası olma kendin ol Hah onu uygula baktın kız ııh diyo istesende birlikte olamazsın zaten kıza kaba kuvet uygulayıp yada bağırarak yobazlık yapcak halin yokya?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi saniye ya...

sen 15 yaşındayım demedin mi az önce? ne o kız işleri falan?

Büyü biraz yavrus... büyü. bu 2-3 sene çok olgunlaştırır insanı. Hani ben de o yaşlarda aşık oldum ama... neyse girmeyelim oralara....

lisede fazla bulaşma bu işlere.. ya da sonlara doğru ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 22 Şubat 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
abi bak az önce geyik cevirdimö 2 mesajım silindi ama şimdi cidden söyliyim

bi kere hayatta hiçbir zaman hava atmiyacaksın kız lara bak benim converse im var senin yok fakir adam ve benzeri gibi şeyler yapmaman lazım arkadaş ayrımı yapmiyacaksın popülarite fln düşünmeyeceksin "ben popüler bi insanım dur yapmiyim" gibi şeyler düşünmiceksin kimsenin yanında başka olma hani bi söz var başkası olma kendin ol Hah onu uygula baktın kız ııh diyo istesende birlikte olamazsın zaten kıza kaba kuvet uygulayıp yada bağırarak yobazlık yapcak halin yokya?

Erutan , haklisin arkadasimda ben simdiye kadar kimseye gidipte ok nike giyiyorum. yok telefonum su model demeyi birak kac kontörm olduunu bile sölemedim.. anliomusun onunla bi alakam bile yok[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriteri, 22 Şubat 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
sen kendini sevmiyorsun ki....

evet bence de..nie bu kadar umutsuzsun?biraz daha pozitif düşünmelisin..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Horus-, 22 Şubat 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ohooo zaten beni gören "böhh" dio pati albüm olsaydi koyardim "böh" derdiniz...

kardeşim ozmn sen beni gör bende cok yakışıklı bişey değilim ama demiyorum kendime cok tipsizim fln yinede kendime yakışanı yapıom.yani ben tipsizim die kendini salma yakışanı yap misal atıom saçları dik hoş görünür yani kendini tipsiz karizma yapman senin elinde vede kendini sevmiom sevcen kendini gerekirse kendi kendine konuş cok işe yarıyor ben konuşurum sürekli kendi kendim ile.Güven meseleside var tabi kendine güvenin olması lzm.

Vay anam vay...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...