uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Ardeth, 21 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Özel hayatı kamusal forumlara taşımama taraftarıyım :p [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 nedanko olay tam öyle sayılmaz ama senaryo yazarken bir daha "ş" lere dikkat et bence daha inandırıcı olur eheh.bu arada; ardeth evt o anlamda dedim.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben basarım küfürü git babanı becer derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: faint, 20 Şubat 2005 17:24 tarihinde demiş ki: (bi bayan olarak) gaylerden ben de hoşlanmıyorum ama bu tercihlerine saygı duymamamı gerektirmez [signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır [Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ewt, bu onların seçimi[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 valla bir sefer amsterdamda bi cafede bi hollandaliya rica etmistim sunu(sunu iste ) sararmisin diye , adam sardi iyi guzel konusuryoruz falan , adam anlatiyor habire ,yok suriyeden istanbula kadar otostopla gitmis falan istanbul kotuymuste gerisi guzelmi falan diye konusurkene durdu durdu " yarin bana gelsenizya balik tutmaya gidelim " dedi , benimde kafa guzel aklimada cevap gelmedi " arkadasla var olmaz " diye basimdan savusturdum ,bide tam olayi kavriyamamistim :) olsun onlarda gelsin diyince adama 25 guldenlik torbayi da birakip arkama bakmadan ortamdan uzaklastim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bizim okulda gay bi çocuk var. Bi arkadaşa çıkma teklif etti bu. Arkadaş tekme tokat girişti elemana. edit: ciddiyim [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 23 Şubat 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kötü hissetem, mümkündürki hafif korku yaşanır malum homofobik bi milletiz inceden, Ha tümüyle özgüvene sahip kişiliği gelişmiş olun biri olsaydım arkadaşı tarafından beyenilen biri olarak cevap ne olursa olsun mutlu olmam gerekirdi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Fistan, 22 Şubat 2005 19:07 tarihinde demiş ki: ben basarım küfürü git babanı becer derim. budur.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 karanlıkta kaybolurum[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: RazorJimmy, 22 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Ayrıca cinsel "tercih", doğuştan gelen bir anomali olabilmekle beraber, ergenlik dönemindeki dış etkenlerin normal bir bireyin cinsel seçiminde etkisi olduğu bilimsel olarak gözlenmiştir. Bilmediğimden soruyorum. Ben bütün bilimsel araştırmalarda, eşcinselliğin tercih/seçim değil genetik olduğunu okudum. Var mı böyle bir kaynak? Yanlış biliyorsam düzelteyim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 tedavi ederim şaka bi yana lezbiyenleri sevrim o yüzden ilgimi çekmiyosun der aptal sözcüklerle sonlanan konulardan biri olarak bırakırım[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar