Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+16 lütfen !!!

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

said:
faint, 20 Şubat 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
(bi bayan olarak) gaylerden ben de hoşlanmıyorum ama bu tercihlerine saygı duymamamı gerektirmez
[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır

[Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bir sefer amsterdamda bi cafede bi hollandaliya rica etmistim sunu(sunu iste ) sararmisin diye , adam sardi iyi guzel konusuryoruz falan , adam anlatiyor habire ,yok suriyeden istanbula kadar otostopla gitmis falan istanbul kotuymuste gerisi guzelmi falan diye konusurkene durdu durdu " yarin bana gelsenizya balik tutmaya gidelim " dedi , benimde kafa guzel aklimada cevap gelmedi " arkadasla var olmaz " diye basimdan savusturdum ,bide tam olayi kavriyamamistim :)
olsun onlarda gelsin diyince adama 25 guldenlik torbayi da birakip arkama bakmadan ortamdan uzaklastim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kötü hissetem, mümkündürki hafif korku yaşanır malum homofobik bi milletiz inceden,

Ha tümüyle özgüvene sahip kişiliği gelişmiş olun biri olsaydım arkadaşı tarafından beyenilen biri olarak cevap ne olursa olsun mutlu olmam gerekirdi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 22 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Ayrıca cinsel "tercih", doğuştan gelen bir anomali olabilmekle beraber, ergenlik dönemindeki dış etkenlerin normal bir bireyin cinsel seçiminde etkisi olduğu bilimsel olarak gözlenmiştir.

Bilmediğimden soruyorum. Ben bütün bilimsel araştırmalarda, eşcinselliğin tercih/seçim değil genetik olduğunu okudum. Var mı böyle bir kaynak? Yanlış biliyorsam düzelteyim..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...