Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+16 lütfen !!!

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizinle aynı cinsiyette olan -gay- bir insan size ,sizi çok beğendini söylerse nasıl hissedersiniz ?? Nasıl bir tepki gösterirsiniz ??

(sadece merak)(sakıncalı görülürse kilitlenebilir)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hmm birşey hissetmek değil ama ondan herkesin cinsel tercihlerine saygı duymasını isterdim :) Saygı karşılıklı olur heh. Pek birşey hissedeceğimi sanmam açıkçası.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
"ben sana dost gözüyle bakmıştım, üzgünüm... teşekkür ederim"[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
kimseyi cinsiyetiyle yargılamam.Benden hoşlandığını söylerse ona aynıcinsimle ilişkiyi pek hoş karşılamadığımı kabaca söylerim.3 kere söylerim bunu 3.den sonra hala aynı olayı söylüyorsa koşarak uzaklaşırım:P başka seçenek yok çünkü:D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
Mesaj tarihi:
üzülürdüm ben...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ilginç bi durum ama bişi hissetmezdim hissedersem de kendimden şüphelenirim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
gözlerimi kaparım vazifemi yaparım... :p[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 20 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"baban da öyle derdi" derim...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
bi teori var bonepart bilmiyorum ne kadar dogrudur. homofobiası olanlar geçmişlerindeki yada içlerinde sakladıkları homosexuellikten utandıkları için homofobik olurmuş. bilmiyorum ne kadar dogrudur :)[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
ya çok iğrenç bi durum biraz da komik geldi:lol:
ben olsam direlerinin de dediği gibi aynı ortamda sık sık bulunmak zorunda kalcaksam küfür ederim veya ben edemem ettiririm.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
"Ameliyatla silikon göğüs taktırırsan neden olmasın" derim :D

Edik: Bu cevapla kendimden iğrendim be[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 20 Şubat 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bööö derim geçerim :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!

[Bu mesaj tunch tarafından 20 Şubat 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi bazı arkadaşlar saygı göster felan demişte ehe bu durumda senden saygı göstermeni beklemiyorum =)
valla bir daha selam felan verme ama senden hoşlandığını söylemiş artık yapacak bişeyin yok bu gerçekle sonsuza kadar yaşayacaksın =)[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
  • Yeni Oluştur...