SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşlar 22 şubat salı günü lotr-rotk u veriyr kanal d fırtına estirmye dewam ediyor hadi hayırlısı[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kanal d rlz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 okuma ozurluyum.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 15 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bi dk hop noluyo ya ahuuu uçmuş kanal d[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tamam kabul ediyorum rezilim :-) [Bu mesaj Selamon tarafından 15 Şubat 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Lol selamon başlığı iyi oku :D herkes aynı hatayı yapıyor zuzu[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 selamon ben de ayni hataya dustum de cabuk fark ettim. :p[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok artık daha neler olmaz öyle sey ya kac sene oldu film cıkalı daha bu kadar da ayaga düsürmeyelim ben de ilk two towers okuyup otomaitk emsajı atıcaktım ki return of the king görüp afalladım birden başlığı düzgün okuyup gelelim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eheh dikkatli okuyalım okumayanları uyaralım :yapma:[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok reklam verdiler.7 dane[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet cok reklam verirler reklama hyr :yapma:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Çok reklam verdiler.7 dane film 22 sinde nasıl 7 tane versınler sen two towersla karıstırdın heralde[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Telefon açtim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hı peki tmm[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kullandıgın zaman farklı ozaman. Cok reklam verecekler demeliydin. Herneyse yine mundar edicekler reklam manyagı olucaz bence. Ama isterlerse 20 reklam kusagı versinler yinede o film izlenir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yüzük kardeşliği ve iki kulede de dublaj kötüydü. kelimeleri yutuyolar dedikleri anlaşılmıyo, eski türk edebiyatı gibi konuşuyolar vs. vs. kralın dönüşünde de aynısı olursa rezil olur.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok takıntılıyım ben o konuda. fellowship of the ring'i de, dünkü two towers'ı da izlemedim zaten tv'de. bence lotr üçlemesi tv de seyredilecek bişey değil. seyredilecek en kötü ortam dvd+ güzel bi home theatre olmalı. düblaj olmamalı, reklamla bölünmemeli, ortam uygun olmalı. başka her filmi seyrederim her ortamda ama lotr tv için değil. rotk'i de seyretmicem işte dolayısıyla kanal d'de bana ne bana ne :)[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NecromanceR- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya iki kuledeki gibi reklamlar verirlerse böle zırt pırt olmaz, tam savaşın ortasında kesiyolar çıldırıyosun.[signature][hline]Darkness , guide me ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya beyler dublaj kimse istemiyo açıkcası ama küçükler için felan gerekli bişi bi yerde :) çok sarıyo abi dublaj felan tanımam yane kaptırınca fark etmiyo anlamıyon bir yerde...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cnbc-e de film güzel oluyo alt yazı olunca tabi kaptırınca farketmiyosun ama bazen de keyfini kaçırıcak kadar dandik oluyo[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dublaj gerçekten genel olarak kötü ama ben eski türkçe lafları sevdim hem kitapta da vardı ztn bole diyaloglar,ayrıca ROTKnın bu kadar çabuk tv de gösterilmesine de şaşırdım açıkçası[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 TV de film izlenmez abi kaçırdığın filmlerin Dvd/divx birini alıp izlicen.Mesela geçen Vizontele Tuuba izliom daha önce izlemiştim sonunda tutamadım kendimi ağladım =) dedim TV de seyrediğim bidaha ağlarım ztn sinirim bozuktu kolay da ağlayamam en son yerde ikinci kez reklamı sokunca kendimi kaybettim fırlattım kumandayı duvara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Gerçekten yayınlıyacaklar mı haftaya rotk'i??[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ahah bide adamlar çıkıp salı günü şaka yaptık derlerse:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lotr tv'de seyredilmezzzz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar