Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOTR-Return of the King- /- 22 şubat salı- / -Kanal D-

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

yok artık daha neler
olmaz öyle sey ya kac sene oldu film cıkalı daha
bu kadar da ayaga düsürmeyelim

ben de ilk two towers okuyup otomaitk emsajı atıcaktım ki return of the king görüp afalladım birden
başlığı düzgün okuyup gelelim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

yüzük kardeşliği ve iki kulede de dublaj kötüydü. kelimeleri yutuyolar dedikleri anlaşılmıyo, eski türk edebiyatı gibi konuşuyolar vs. vs. kralın dönüşünde de aynısı olursa rezil olur.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok takıntılıyım ben o konuda. fellowship of the ring'i de, dünkü two towers'ı da izlemedim zaten tv'de. bence lotr üçlemesi tv de seyredilecek bişey değil. seyredilecek en kötü ortam dvd+ güzel bi home theatre olmalı. düblaj olmamalı, reklamla bölünmemeli, ortam uygun olmalı.

başka her filmi seyrederim her ortamda ama lotr tv için değil. rotk'i de seyretmicem işte dolayısıyla kanal d'de bana ne bana ne :)[signature][hline]Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler dublaj kimse istemiyo açıkcası ama küçükler için felan gerekli bişi bi yerde :)

çok sarıyo abi dublaj felan tanımam yane kaptırınca fark etmiyo anlamıyon bir yerde...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

dublaj gerçekten genel olarak kötü ama ben eski türkçe lafları sevdim hem kitapta da vardı ztn bole diyaloglar,ayrıca ROTKnın bu kadar çabuk tv de gösterilmesine de şaşırdım açıkçası[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

TV de film izlenmez abi kaçırdığın filmlerin Dvd/divx birini alıp izlicen.Mesela geçen Vizontele Tuuba izliom daha önce izlemiştim sonunda tutamadım kendimi ağladım =) dedim TV de seyrediğim bidaha ağlarım ztn sinirim bozuktu kolay da ağlayamam en son yerde ikinci kez reklamı sokunca kendimi kaybettim fırlattım kumandayı duvara =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...