StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 "There is some communicating problem..." Client 'i hazırladım ancak böyle bir hatayla karşılaşıyorum client2.0.3 kullandım niçin böyle bir hata çıkar? Version olabilir mi ?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: StRoLch, 04 Şubat 2005 18:35 tarihinde demiş ki: "There is some communicating problem..." Client 'i hazırladım ancak böyle bir hatayla karşılaşıyorum client2.0.3 kullandım niçin böyle bir hata çıkar? Version olabilir mi ? Client version dan kaynaklaniyor.. sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hatanın devamı ... with the origin mi? bana da oldu sil yukle uoyu duzeliyo[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha bu arada serverın ana makınesi senin client versiyonunu uygun gormuyor olabilir update etmeyi dene silmeden once...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 login.cfg desem[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: fastreload, 05 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki: login.cfg desem login.cfg nin doğru olması gerek server'ı görüyor. Bu arada silip yeniden yüklemenin işe yarayacağını sanmam.. Hex Editle çift patchlenmiş client 'i kullanmaya çalışıyorum ben. Tüm dosyalar doğru verdata, login, vs.vs.. Client versiyonu olması gerek sorunumun?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 düz 203 ile bir dene giriyormu..[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 düz 2.0.3de login.cfg yi düzenleyince giriyor. Ancak " Lütfen siteden orj client i indiriniz diyor "[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2.0.3 de de aynı sorunla karşılaşıyorum. ancak 2.0.6c de lütfen Shard client 'ini indiriniz diyor.[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o sorun icin kafami baya sisirmistim baya ugrastim UOpatch yap ya da uo yu yeniden yukle o zaman mutlaka | uo yu yeniden yuklersen login.cfg yi degisitirmeyi unutma | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 uo full patchli. Normal 2.0.3'de de aynı hatayı veriyor 2.0.3 de sorun olsa normalde server'a da bağlanamam sanırım?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 up..[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 3,0,0c yi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Aynı hata..[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sphere Version'nun nedir Öğrenebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 inan bir fikrim yok :) amacım pekte legal sayılmaz[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Büyük ihtimalle girmek istediğin shard loginkey ayarlamış kendi client'leri dışında client ile bazı ayarlamalar yapmadan giremezsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 mul dosyalarını falan ayarlıyorum. onun harici birşeyler mi gerek ?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sen kendi evinde açtığın sunucuyamı girmek istiyorsun başka bir yere illegal yollarlamı onu açıklada bilelim sonra ne yapacağını söyleriz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kendi evimde bir server olsa sphere.iniden bakarak doğru versiyonu bulabilirim. bir başka server a dclient ile girmek istiyorum[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar