Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

There is some communicating problem...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
StRoLch, 04 Şubat 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
"There is some communicating problem..."
Client 'i hazırladım ancak böyle bir hatayla karşılaşıyorum client2.0.3 kullandım niçin böyle bir hata çıkar? Version olabilir mi ?

Client version dan kaynaklaniyor.. sanirim.
Mesaj tarihi:
ha bu arada serverın ana makınesi senin client versiyonunu uygun gormuyor olabilir update etmeyi dene silmeden once...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 05 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
login.cfg desem

login.cfg nin doğru olması gerek server'ı görüyor.
Bu arada silip yeniden yüklemenin işe yarayacağını sanmam.. Hex Editle çift patchlenmiş client 'i kullanmaya çalışıyorum ben. Tüm dosyalar doğru verdata, login, vs.vs.. Client versiyonu olması gerek sorunumun?[signature][hline]You kill me with a single world.
When angels fuck and devils kiss..

------
Jack off Jill - Angel's Fuck

Mail | Icq | Alemin en kral sözü
Mesaj tarihi:
o sorun icin kafami baya sisirmistim baya ugrastim UOpatch yap ya da uo yu yeniden yukle o zaman mutlaka | uo yu yeniden yuklersen login.cfg yi degisitirmeyi unutma |
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle girmek istediğin shard loginkey ayarlamış kendi client'leri dışında client ile bazı ayarlamalar yapmadan giremezsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Sen kendi evinde açtığın sunucuyamı girmek istiyorsun başka bir yere illegal yollarlamı onu açıklada bilelim sonra ne yapacağını söyleriz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
  • Yeni Oluştur...