diablotg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 suskun gözler suskun yürek ister gözlerse anlam veren anlamsız vakitler seni düşler sensizken anlamsızsa vakitler gönül seni hayal eder gönülse sensiz edemeyen koş gel vazgeçme benden Tugrul GÜNER arkadaslar bu siiri bir kiz arkadasima dertlesirken okuldan yani bir arkim ona yazi yazarken ayak üstü yazd1m nasil olmus[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 up elestirilerinizi bekliorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Oldukca iyi +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 +[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 +1[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok güselmiş[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 güzel olmus tebrikler...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Öne çıkan mesajlar