GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Giderim artık seninle duramam bu akşam çıkar giderim hesabım kalsın mahşere elimi yıkar giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden parmaklarımın üzerinden su gibi akar giderim artık sürersin bir sefa ne cismim kaldı ne cefa şikayet etmem bu defa dişimi sıkar giderim bozar mı sandın acılar belaya atlar giderim kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim kaybetsem bile herşeyi bu aşkı yırtar giderim sinsice olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim sana yazdığım bu şarkıyı sazımdan söker giderim ben ağlayamam bilirsin yüzümü döker giderim köpeklerimden kuşumdan yavrumdan cayar giderim senden aldığım ne varsa yerine koyar giderim ezdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim bettua etmem üzülme kafama sıkar giderim kafama sıkar giderim diyo adam, sen zahmet etme diyo daha ne desin. Nası bi sevgidir bu höst dedirtir adama. Sana gelcek bana gelsin, acıları ben çekerim sefamı sen sür diyo.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hazır bu topiği bu kadar katletmişken özür dileyerekten şu şarkıyı da paylaşiyim istiyorum bu şarkıların yanında en iyi gidecek şarkıdır çünkü. Yakarım geceleri (yılmaz odabaşı) bu aşkın nüshası rüzgarlarda aslı bende kalacak bizi hasret saracak bulutlar çıldıracak ayrılık başımı döndürüyor kavuşmayı özlettin intiharlar kuşandım bu aşkı sen kirlettin geçtim borandan kardan yitirdim bahçeleri ellerimi tutmazsan gülüm yatamam geceleri bu aşkın nüshası rüzgarlarda kahrı bende duracak sende ihanet gülüm bende matem kalacak bu aşkın efkarı şarkılarda yüzün bende solacak bizi zaman yenecek ve anılar kalacak geçtim borandan kardan yitirdim bahçeleri ellerini tutmazsam gülüm yatamam geceleri (kahvaltıda peynirin yanında rakı içmek)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sözlere bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu da Yusuf Hayaloğlu'nun şiirinin orjinali :) MERHABA NALAN Merhaba Nalan.bu senmisin yoksa senmi sandım.biri çimdiklesin beni,şöyle ışığa gelde göreyim beni dümdüz eden,o yalandanda yalan gözlerini..Merhaba Nalan...Amortiden mi çıktın güzelim,bak yine şapşal ettin bizi.Oysa ne güzel unutmuştuk ve ne güzel sona ermişti o gerzek pembe dizi !.. Hani son bölümde sen pamuk yapıp fabrikatör Nubar beyin tarabya köşküne gitmiştin.Hani,arkadaşım Halit akçatepenin yanında beni acayip refüze etmiştin ve işte o an gözümde,eskicinin bile almadığı bir eski eşya gibi,bitmiştin ! Merhaba Nalan..Pişmanlıklar denizinin biletsiz yolcusu,merhaba ,artist olma hayallerinin ikinci sınıf karakter oyuncusu !.Vay anasını sayın seyirciler,vay anasını be,vay anasını !.Bak şimdi ağlarım ha,tez kapatsın birği gözlerimin bozuk vanasını ! .Oysa o zehir kusan fabrika yolunda beraber ıslanmıştık biz nice yağmurda.Ve o gün,Nubar beyin çarpıp kaçtığı bir hayvancağızdı inleyen,yol kenarında çamurda.. Ve hep kendime ayırdığın o bencil yüreğin,birde o gariban köğeğe sızlanmıştı,ve ben ilk defa seni böyle bilmiştim ve damarlarım ilk defa böyle cızlamıştı ! Merhaba Nalan..merhaba yoksul mahallemizin en havalı kızı.Merhaba,yanlış ağlara takılmış muhteşem deniz yıldızı ! Ben sana bakınca dolardım bulut gibi,dolardımda bir türlü yağamazdım.Sen bana bakınca,bir ağlamak düğümlenir boğazımda,gurur yapar ağlamazdım.. Ne düşkündüm sana be ! Hani hayvanlar yavrusunu nasıl yalarmış aynen öyle ! Ve o nasıl gidişti be..Hani bir tren gelirde üzerinden geçermiş,aynen öyle ! Of Nalan of ! Sen benim neler çektiğimi bilsen bunu bilmekten ölürdün !Şu kadarını söyliyeyim:Hani taş olsan,yani taş olsan,ortadan ikiye bölünürdün.Gitme Nalan dur,tekrar gitme ne olur !Aldırış etme saçmasapan sözlerime..Yo..hayır ağlamıyorum,galiba cıgaramın dumanı kaçtı gözlerime. Belkide sen haklıydın.Bu mahallede ne bahtın açılır nede boyun uzardı,üstelik annen ölmüştü ve sokağımız acını kaldıramıyacak kadar dardı ! Terso gidiyordu herşey.Millet işi-gücü bırakmış,aklını bize takıyordu.Altımızda çul yoktu,üstümüzde dam akıyordu,arap kızı camdan bakıyordu.Sen gittikten sonra ben,hiç sorma;el attığım her işi,çok geçmeden batırdım.Çünkü seni unutmanın tek yoluydu,bütün kazancımı şaraba yatırdım. Ama gelinliğin duruyor.Baba yadigarı cumbalı evide satmadım,yalanım varsa kalkmıyayım şurdan:ben seni bir tek gün bile unutmadım ! Merhaba Nalan,merhaba üzgün melek,merhaba kadersizim,talihsizim.Merhaba titreyen elim,sancıyan belim,ağrıyan dizim,VAZGEÇİLMEZİM !.Ama Necdet tosun öldü Nalan.Artık yemekleri sen ,salatayı ben yapacağım.Sami hazinses kadar olmasada bahçeyi sevdiğin çiçeklerle donatacağım.. Kemal sunalda öldü Nalan.İyi kalpli amcaları birer birer uğurladık ve dünya kirlendi,filmler bozuldu,o masum sevdalar yaşamıyor artık !Sen varsın,ben varım, birde acımasız bir dünya var dışarda.Esas film şimdi başlıyor ve bütün koltuklar bomboş bu sinemada ! Merhaba Nalan merhaba.Sen ortada sıçan,ben şaşkın körebe,ulan seviyorum seni be !Ulan nerden inceldiyse ordan kopsun be ![signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Link bende halen çalışmamakta...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu daha önce açılmıştı(hayır aramaya inan hede höde yapmıyorum) oradaki link son bıraktığımda gayet güzel çalışıyordu... bir de bulabilirsem.... müzik bölümündüydeydi ama:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 trash metal, tıraş metal. güzel olmuş. :)[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) [Bu mesaj silencer tarafından 23 Şubat 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 euhuehe herkez bişi yazmış bende yazıyım bari [ suanki halimi annatan desem :P ] ibrahim sadri - adın batsın Yüreğime bir gül çizdin kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın can evimden vurdun ya sende küstüm sana faydası yok geri dönsende Sende vefasız cıktın sende hayırsız cıktın sende vicdansız cıktın adın batsın Beni özleyince bir nehir yatagını bulsun kor düşsün dağlarına ceylanlar suya insin sesime bakıp aglıyorum sanma seni özleyince biraz da bole olsun birazda canım aldın can evimden vurdun ya sende küstüm sana faydası yok geri donsende Ayrılı versin yaprak dalından insan sevdiginden ayrılı versin dağda 4 mevsim erimeyen kar warya yoklugum öyle erimesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar