Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva / İstanbul / T2 Constructed

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

said:
Bellow, 19 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
Ben bu teşvikiyeye nasıl gelcem nereye yakın bi anlatırmısınız lütfen.

Nerde oturdugunu söylersen eger daha rahat bir tarif yapabiliriz.Ama merkezi olarak Beşiktaştan (üsküdar iskelesinin biraz ötesinde) Harbiye dolmuşları kalkar ona binip teşvikiye Mado önünde inmek istiyorum dersen gerekliye 3 dakka mesefeye gelmiş olursun.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

bugün tam 6 seneden sonra ilk defa bir Constructed turnuvaya katıldığım için çok heyecanlandım,aynı zamandada çok eğlendim cidden baya uzun zaman almış. Fakat her zamanki gibi gece çalışıp sabah geldiim için yine 2 maçtan sonra başım ağrıdı demekki 6 senede baya bi yaşlanmışız yaw. En yakın zamanda bu tip constructed turnuvayı daha çok katılımcı ile yapmak dileğiyle inşallah ....
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva bittiyse ufak bir Coverage iyi olur gelmeyenler icin... Mesela oyunlarinizi anlatabilirsiniz...[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Dört yıl aradan sonra organizasyon ve hakemlik işlerini bir kenara bırakıp bir turnuvaya katılmayı başardım. Şans eseri, deste tekniğimin ters olduğu UG-Meloku desteleriyle oynamadan kazanabildim. Daha fazla kişinin katılmış olması tek dileğimdi; fakat ne yazık ki bu gerçekleşmedi; artık iki hafta sonra yapılacağını düşündüğümüz turnuvaya gelirler.

Sonuçta şunu görmüş olduk: Şu an Türkiye’de T2 turnuva yapılabiliyor ve yapıldı.

Neyse, deste listem şu şekildeydi:

Ana Deste: 60 Kart

4x Magma Jet
4x Shock
4x Shatter
4x Arc-Slogger
4x Seething Song
4x Pyroclasm
4x Slith Firewalker
2x Oblivion Stone
2x Inferno
2x Kumano, Master Yamabushi
2x Hammer of Bogardan
1x Volcanic Hammer
23x Mountain

Yan Deste: 15 Kart

2x Oblivion Stone
3x Volcanic Hammer
3x Flashfires
4x Boil
3x Detonate

Destemdeki bazı eksikler için son dakikada ödünç kart veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Destede bazı yanlışlar var; aslında doğru olan yanlışlar da diyebiliriz. Örneğin irileşen küçük yaratıkların yanındaki artifact yok eden kartlardan korktuğum için ana destede 4x Oblivion Stone yerine ikisini asla kullanamadığım 2x Inferno gibi bir karta yer verdim. Açık konuşayım; Inferno kötü bir kart değil; fakat ortam fazla hızlı ve ana destesinde 4x Arc-Slogger, 2x Kumano ve 4x Pyroclasm bulunduran birisi için aslında hiç biri dert değilmiş (çaktırmayın, bir tanesinden ucuz kurtardım). Bir de 6-7. turlarda atılan ve anında öldüren Rude Awakening’e karşı düşünmüştüm; fakat pek bir gereği yokmuş dediğim gibi. O desteyi yenmenin yolu ya çok hasardan ya da çok yaratıktan geçiyor. Böyle ikisinin ortasında giden destelerin yenme şansı pek yok. Neyse ki karşıma çıkmadılar.

Yan deste için ise tercihlerim ilginçti. Şu ortamda (ki biri Broodstar olmak üzere 3 Affinity destesine karşı oynadım) 4x Detonate koymamak ilginçmiş. Bilmediğim için cengaverlik yapmışım; haberim yok. Volcanic Hammer’lar da Shatter’ın işe yaramadığı destelere karşı değiştirmek için idealdi: 2 mana 3 hasar. Flashfires ve Boil ise yorumsuz.

Peki, ana deste ve yan destemi bu ortamı bilsem nasıl yapardım?

Ana Deste: 60 Kart

4x Magma Jet
4x Shock
4x Shatter
4x Arc-Slogger
4x Seething Song
4x Pyroclasm
4x Slith Firewalker
4x Oblivion Stone
2x Kumano, Master Yamabushi
2x Hammer of Bogardan
1x Volcanic Hammer
23x Mountain

Yan Deste: 15 Kart

3x Volcanic Hammer
4x Flashfires
4x Boil
4x Detonate

Bir sonraki turnuvada görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

said:
arcane, 22 Şubat 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
gayet lame bi desteymiş ishino.. :P
şaka şaka.tebrikler abi.keşke orada olsaydım da kazandığını görebilseydim, nadiren olan bi olay ya.. bu da şaka ehe. tebrikler abi.

Şimdi haklısın: Evet, nadir bir durum. Çünkü son turnuvam 4 Şubat 2001, Planeshift Prerelease turnuvasıydı :)

Görüşmek üzere, esen kal.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 22 Şubat 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
gayet lame bi desteymiş ishino.. :P
şaka şaka.tebrikler abi.keşke orada olsaydım da kazandığını görebilseydim, nadiren olan bi olay ya.. bu da şaka ehe. tebrikler abi.

ehua lame over matter iste, kanitladi yine :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

Broodstar affinity ile oynayan bendim. Yalnız o desteye bu ismi vermeye bin şahit gerek öyle ki desteye adını veren Broodstar'dan elimde yalnızca 2 tane vardı. Bunun dışında hiç Glimmervoid'im olmadığından desteye talisman ekledim. Turnuva sırasında 2 tane Ravager destesine karşı oynadım. Neyseki bu karşılaşmalardan rakiplerime göre daha iyi kartlar çekerek ve hata yapmadan oynayarak galibiyetle ayrılmayı bildim. Top 8'e kalacak 4 kişiyi belirleyecek maçı Ravager'a karşı yapmadan önce beraberliğe razıydım ama yenebilmek güzel oldu tabiki... Top 8'e kalınca Ishinotsuyoihito'yla eşleştik, konsantrasyon problemi olan biri olarak uzun uzun deste karıştırma ayinleri sırasında oyun başlamadan oyundan koptum :). Zaten güzel kart çekemedim ve yaptığım hatalar sonucunda da yenildim. 3. turnuvamda Top 8 yaptım, mutluyum.[signature][hline]İletişim bilgileri;
MSN: [email protected] - [email protected]
YIM: deadsoul
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Bu turnuvanın puanları hesaplanmış ve DCI numaralarınıza işlenmiştir.

http://webapp.wizards.com/dciranking/ adresinden numaranızı girerek ve üstündeki yerden Constructed kısmını seçerek yeni puanınızı öğrenebilirsiniz.

Esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...