darkp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Levent, 18 Şubat 2005 03:03 tarihinde demiş ki: nedir 10m pahalı vs.. gibisinden söylemem, magici seven kimsede bunları bilincli olarak söyleyemez heralde. Bu konuyu açmamım nedeni şudur. Fiyatın 10 milyon olduğunu arkadaslara söylediğim anda 6 kisi gelicekken simdi 4-3 kisi gelecek olmamızdır. (daha önce ben onlara 5 milyon max 10 milyon demiştim ve onlarda 5 milyonsa iyi sudan ucuz geliriz demişlerdi) (adamlar daki düşünce zaten ben turnuvaya katılınca kazanamıcam eğlence ve experince için giriyim 5 milyon bunun içinde çok uygun bi fiyat.Ama fiyat 10 milyon olunca elimde birsey de kalmıyacınca hemen düşüncesi değişio ve hiç yoktan 1 yada 2 booster açarım yada sinema yaparım dio o paraya) .Turnuvaya gelecek olanlarda %40-60 düşüş oldu bende ve buda canımı sıktı ve size münkün olduğunca kibarca bi öneride bulundum. Aldığım cevapta hos olmus o da ayrı.Tartısmayı uzatmanın anlamıda yok gereklinin zorlaması fiyatı 10 milyon olarak belirlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valal bence öpünde başınıza koyun Ankarada olsa 20 milyon verip girmeye razıyım. Hem girişin yüksek olması rekabeti ve ödülleri arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu konuda darkp ile aynı fikirdeyim sonuçta şu an için elimde bana başarı kazandıracak bir deste yok (2 tane Nagao ve 3 tane fireball'um eksik). Böyle düşününce Type 2'da destemin konumunu görebilmek için 10 YTL vermenin bir anlamı yok onun yerine üzerine bir 10 milyon daha koyar ve 3 tane booster alırım. Kaldı ki ortada düzenenlenen organizasyon için bir masraf da söz konusu değil; saydığım bu nedenlerden dolayı 10 milyon vermek bana mantıksız geliyor. 10 milyon veremeyeceğimden değil destemin konumunu görmek için sokağa atacağım 10 milyonum olmadığından dolayı turnuvaya katılmak istemiyorum. Sonuçta öğrenci adamız eğleneceksek de bu makul ve mantıklı sınırlar içinde olmalı :) (buradaki sınır tabiki kendimce bir sınır).[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 18 Şubat 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eh sen turnuvaya katilmayi yaptigin destenin durumunu anlamakla sinirlandirdiysan zaten kafanda, bence yanlis dusunuyorsun. gelince/gelirseniz ne orada karsilasacaginiz insanlarla ayni oyun becerisine sahip olacaksiniz/olacagiz (hepimiz icin gecerli bu, negatif anlamayin) ne de, umarim, sablon destelere karsi playtest modunda olucaz. pazar gunu gelir/gelince oynarsaniz orada goreceginiz sey destenizin durumu degil, sizin su anki oyuncu havuzu icindeki durumunuz olucak. ne basarinizi ne de basarisizliginizi direk destenize baglamamalisiniz. turkiye de magic oynamayi dusunup, bundan sonra gerisi gelmesi olasi constructed turnuvalarin ilkinde yer alip durumunuzu/ortami/limited da oynadiginiz insanlarin constructed fikirlerini gorup gormemeyi, saniyorum 1 booster alamayacaginiz, bir fiyat farkina baglamak sacmalik sinirlarini zorluyor bence. konunun uzatilmamasini istemenize ragmen bu msg in yazilma nedeni turnuva konsepti hakkindaki bence yanlis olan dusunceleriniz. bu yaziyi okuduktan; umarim diger oyuncularinda bu konudaki fikirlerini okuduktan sonra kararinizi tekrar gozden gecirin lutfen.[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kusura bakmayın şimdi açıkçası bi patlama yapıcam.. Bu 5 milyon 10 milyon olayının mantığını cidden çözemedim, çözücek gibi de olduğumu zannetmiyorum. Parasını sokağa atıığını düşünen Yiğit arkadaşım, eğer öyle düşünüyosan 5 milyonda sokağa atmak için değerlidir bunu unutma, bu turnuvada benimde çok büyük bir beklentim yok fakat anlamak istemediiniz nokta şu ki ; bu turnuva çok uzun zamandır yapılan ilk cons turnuvası, bu turnuvadaki katılım açıkçası ilerisi için belirleyici olucaktır, ayrıca Yusuf abinin söylediği gibide 99 yılındayken cons turnuvalar 5 milyon du, bugün itibarı ile 10 milyon hiç önemli bir rakam değilki , amacın ne olursa olsun, ister eğlence,ister deneyim,ister rating ... Kesinlikle düşündüğün fikri savunmuyorum '' 5 milyon olursa gelirim yoksa gelmem'' bu dediğin benim magic hakkındaki hiç bir düşünceme oynadığım her dönem için söyleyebilirim uymuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Aslinda tartisilacak bir sey yok... Fiyat belirlenir... Gitmek isteyen gider... istemeyen gitmez... Fikri olan belirtir... Turnuva organizatörü kabul eder veya reddeder... Bu kadar... Hayir, yani... Organizatörün kendince sebepleri vardir (Fiyat konusunda), katilimcinin kendince nedenleri var... Herkesin Magic icin ayirdigi bütce farklidir... Bu konuda tartisilmaz aslinda...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Üzüntü verici bir sey aslında su anda 3-4 mesajdır yazılanlar,(benimkide dahil) üzüntü verici cünkü su anda konusmamız gereken gercekten 5-10m lira degil su anda konusmamız gereken, uzun zaman sonra türkiyede yapılıcak olan ilk constructed turnuvasındaki ortam, kart kokuları, decklerimizin son hali, pazar günkü yaşanıcak ve muhtemelen cok eglenicegimiz buyuk aktivite. Herkes tabiki secimini yapar 5m fazla vermemek icin üstüne bir 10m dha ekleyip 3 booster alıp onu acıp icinden cıkan kartları dosyanıza yerleştirebilirsiniz elbette yada 8m a sinemaya gidip 2m da yol parası olabilir size, ama benim vurgulamak istedigim bir sey varki oda insanların Magic gibi zaten fiyat düzeyi yuksek olan hobisi icin bu kadar ufak hesap yapmaları. Lutfen arkadaşlar bu konu gercekten uzamasın benim yazdıgım yazı hakkında konusmak isteyen varsada bana cevap vermek isteyen, burdkai hemen herkes msn imide icq muda cep telefonumuda biliyor, pazar gunku constructed coskusunu bozmayalım.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Levent e katılıyorum toplayabildiğiniz kadar ark toplayıp gelin ve su turnuvayıda agız tadı ile oynayalım ve eğlenelim. Daha önce ki savunduğum bi öneriydi ve neden olamıyacağını yusuf abi söledi. Ben fiyatın düsürülmesi ile turnuvaya katılacakların sayısının artırılabileceğini düşündüğüm için yazdım.Ama şartlar 10 milyonu gerektirmiş (bakınız Yusuf abinin yazısı) ve benim içinde konu kapanmıstır. Bu arada hala fireball bulamadım verebilecek olan yada trade edebilecek olanlar bana msn msj atsınlar lutfen :). Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. msn [email protected] icq 278 042 623[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çok üzücü bir durum... biz buradan otobüse binip gidiyoruz maksat oyun olsun, eğlence olsun, insanlarla tanışalım diye... siz orada ...zın dibinde turnuvaya katılmıyorsunuz... çok yazık... maalesef daha geçen hafta istanbuldaydım... bu yüzden bu hafta gelemiyorum, yoksa kesin katılırdım... ama ileride yapacağınız turnuvalara zamanım el verdiğince katılmaya çalşacağım... Uzun zaman aradan sonra yapılacak bu T2'ye katılacak olan herkese başarılar ve bol eğlenceler dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: akinnika, 18 Şubat 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Uzun zaman aradan sonra yapılacak bu T2'ye katılacak olan herkese başarılar ve bol eğlenceler dilerim... İşte ana fikir budur :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Oy oy oy kendimi düşünce suçundan dolayı hüküm giymiş insanlar gibi hissettim :D . Neyse, neredeyse hepinizi tanıyorum tartışırız... Turnuvaya katılacak herkese iyi eğlenceler... [signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul [Bu mesaj DeadS0uL tarafından 18 Şubat 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Selamlar Arkadaşlar, Anladığım kadarıyla Pazar günü bayağı bir kişi olacağız. Herkesi deste listelerini, kalem ve kağıt getirmesi konusunda tekrar uyardıktan sonra, bir hafta sonra tekrar bir turnuva yapmak konusundaki fikirlerinizi almak istiyorum. Ne dersiniz? Aynı şartlarda, benzer bir ücretle bir T2 turnuva daha! Wizards'ın gözünde epey bir ilgi çekeceğiz kesinlikle. Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ufuk'la konuştuktan sonra ben de gelmeye karar verdim. Gelecek hafta da büyük ihtimalle gelebilirim.[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Selamlar, Kişisel memnuniyetimi ifade etmeden geçmek istemem. Bakalım, bu haftaya olacka turnuva fikrini yeni ortaya attım. Umarım o da iyi tepkiler alır ve kimse "of ya yine mi turnuva" demez :) Bunun yanında sayımız epeyce arttı. Demek ki "ya yapalım da gelen olur mu ki?" sorusu da cevabını bulmuş oluyor. Peki, bu gelişmelerin üzerine "İyimserlik, tek başına bir çözüm olmadığında bile işe yarayan bir anahtardır" diyebilir miyiz? Desek bu bizim ne işimize yarar? Pardon, çok uykusuzum, saçmalıyorum :) Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Valla sizin yaptınız en büyük hata gelcekler listesi yapmamak gibi gözüküo baya kisi gelecek gibi :)[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bi de keske 1 hafta daha bekleseydikte affinity deckine bi ayar çekselerdi (haftaya olacak olana gelirim turnuvadan alıcam sonuc önemli diil)[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Selamlar, Affinity'e verilen ayar sanırım onun işini bir-iki tur daha uzatacak. Sonraki turnuvalara kadar, siz de bu fazladan iki turu nasıl değerlendireceğinizi düşünedurun bence. Diğer taraftan; evet gelecekler listesi yapamadık. Belki Yusuf Kemal Vefa istese yapılırdı; ama biz katılımı düşük öngördük ve böyle bir şeye ihtiyaç duymadık açıkçası. Şimdi yanıldığımızı görüyorum. Epey kişi gelecek görünene göre. Katılan herkes yazsın demiştim; ama o da biraz haybeye oldu. Çünkü burada takip etmekle uğraşamadım pek :). Neyse artık, bu sefer listesiz giriyoruz turnuvaya. Fırsat bulmuşken ben yine sizleri turnuvaya gelirken yanınızda getirmeniz gerekenler konusunda uyaracağım: Destenizin hazır bir listesi, bir miktar kağıt ve en az bir tane kalem. Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hemen 1 hafta sonra değilde 2-3 hafta sonra olması daha iyi olur bence. Bu turnuvaya katılıp destelerinin gücünü ve zaıflıklarını gören insanlara düzeltmeleri için zaman tanımış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YKV Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaslar dün Ozan'la konuştum pazar 12 gibi açıcam dedi o yüzden çok erken gelip beklemeyin diye haber vereyim dedim. Turnuva'da görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Saat 13.30 gibi başlasak sanırım herkese uyar.[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İzleyici alıyormusunuz ? Bende öğrenmek istiyorum ama bizim burda adam yok oynayacak :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Beyler size bi önerim olcak... Eğer Ozan 12.00 de açıcaksa Gerekliyi en erken 13.00 de başlarız... Diorum ki katılımcı arkadaşlar saat 11.30 gibi gelsede destemizdeki eksik kartları bi şekilde tamamlasak çünkü sanıyorum ki çoğu kişinin destesinde hala eksikler var eğer erken gelirsek trade işlerimizi fln halledebiliriz böylece turnuva da zamanında başlamış olur ve herkes mutlu olur.... Bu sadece bi öneri ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ok deriz ne diecez[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Selamlar said: Bellow, 19 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: İzleyici alıyormusunuz ? Bende öğrenmek istiyorum ama bizim burda adam yok oynayacak :( İzlemek için gelebilirsiniz. Bundan memnuniyet duyarız. Maçını izleyeceğiniz oyunculardan ve (resmiyet icabı) hakemden izin alırsanız istediğiniz maçı izleyebilirsiniz. Diğer izleyici kuralları ile ilgili olarak hakemden yardım alabilirsiniz. -- Daha erken orada olmak evet kesinlikle güzel bir fikir. Uymaya çalşacağım. Bu arada, tekrar ve tekrar, gelecek arkadaşların yanlarında kalem ve kağıt getirmelerini rica edeceğim Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben bu teşvikiyeye nasıl gelcem nereye yakın bi anlatırmısınız lütfen.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar