Reeve Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Blessli vanq katana sanıyorm wala 0 dmg balrondan yeni cıkardm 1 m de ticket werdm cok urastm ona gore bi rakam beklyorm alcak olan arkadaslardan LoL isteyene glacial da war hatta phoenix set[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Reeve babs biliyorum senin elinde gördüm mooglowda.Benim son katanamı osman die bir hırsız çaldı geri vermiyor bana verirmisn pls. ps:At Alın 200gp..... buy bank guards [signature][hline]S.Wraith in Nebula [Bu mesaj stormeagle tarafından 10 Şubat 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 page at[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lordum dün çukura düstüm takılma hakkım yoktu page attım zindana bagladılar beni napcam simdi?[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sil charı[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi denedim ama 7 gün bişeyler diyor ing tam yok anlamıyorum sen şu holy ligt li katanayı vercekmisn bana?[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msn kullansanız daha rahat olursunuz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Biri çok komik olduğunu sanıyo, Diğeride ciddi ciddi katana satmaya çalışıyo yada oda komik olduğunu sanıyo. Peh,gerçekten böyle yapıyo olsalar,daha lamer olamazlardı heralde.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben alıcam. 2 nightmarele değişelim bab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fistan k3nk res plzz[signature][hline]k3nk pls bab oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar