burdadegil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Merhaba arkadaslar Sphere 99f kurdum, linux makineye, fakat bi bug var bu bug hiding meditasyon vs gibi aynı anda yapinca para dupe , veya amountlu olan herşeyi dupeleyebiliyorsun.Bu bugun kaldirilisini anlatan hiçbiyer bulamadım sphereserver.com dahil. Lütfen buradan bileniniz varsa bu mesajin altina post atarsa sevinirim. Özellikle Baggio Bronx , veya bi arkadaş daha vardı ismi neydi çizgifilm avatarli bi arkadaş içinizden biri cevap verirse sevinirim. NOT: Lütfen bu threada cevap niteliginde mesaj atanlar, Linuxde server olmaz demeyin.Çünkü bu linux bilmeyenlerin kaçış yolu bunu çok iyi anladımki linuxde uo server sorunsuz çalışıyor!Bugun fixlenmesini bilipte anlatan yada , fikirlerini sunucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...!
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 fixi yok benim bildigim..olsa da servera fazla yük olur sanırım. baska bir versiyonunu dene, illa sphere kullanacaksan..
Öne çıkan mesajlar