Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okuldaki bilgisayardım 24 ayardayım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda dersten kactım ve okulun internet baglantılı olan bilgisayarlarından birisini ele geçirdim web sitesi yapıcam diye ahuauh ne guzelmiş be boyle kacmak. :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
hehe bend evalla okulun bilgisayarlarıyla ugrasasn adamlardan biriydim paso benı dersten cagırırlardı işte hocam arkadaşı müdür çağırıyo bilgisayar ıcın falan paso dışarda geçerdi ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
hehehe valaha ben rahat rahat msn i de acmısım muhabbet ediyorum inşlah hoca falan basmaz :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Eger okulun teknolojiyle hasir nesirse (bizim okul gibi) networkune gir ve ordan ana bilgisayara ulas, genellikle o bilgisayarlarda gecmis sinavlarin kayitlari, gelecek sinavlarin sorulari falan bulunuyor, firsat bulursan print yapip yararlan, okulun en populer cocugu olursun :)
Su anda ana bilgisayara elismeye calisiyorum ben, turkce de bilmediklerinden rahatim ahahaha serbest serbest hocalarin onunde yaziyorum bunu.
Mesaj tarihi:
Allah her keze böyle şans nasip etsin.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
bizim okulda tüm bilgisayarlarda adsl var ama bilgisayarcı gidince giremiyos bilgisayar odasına:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
aah be negünlerdi gecen sene hoca sefgilisiyle konusurken biz warcraft aciyoduk =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Mesaj tarihi:
bilgisayardım, eheh.

işin ilginç yanı, aynı bilgisayarda msn açtı, orda biriyle konuşurken yine "okuldaki bilgisayardım" dedi. güldük.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...