morte Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bu Gün Öss Ye Gİrecek Olan Herkese Başarılar Dilerim Hepsini Yalarıms :-p [Bu mesaj morte tarafından 15 June 2003 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hepsi yatmıstır harelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 zaten yatmayan girmesin sınava[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sanırım :)[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 Buraya Tıklarsanız Beni Mutlu Edeceginizden Emin Olabilirsiniz. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 erken açtın be topic'i : )[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Olsun yanlarında Olduklarımızı Hissederler..[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 Buraya Tıklarsanız Beni Mutlu Edeceginizden Emin Olabilirsiniz. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarin yok bu sabah sinava gircem uyku tutmuyo be ayran mayran içiim yada ders çalişiim en iisi uykum gelsin yalamani kabül etmiyom ama başari dileğin için çok saol... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Herkese yarınki sınavda çok çok başarılar. Uyku tutmayan arkadaşlar korkmayın sizin gibi yüzbinler var, sadece siz değilsiniz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi heycandan filan değil normal halim uyuyamiyom binlerce tip var tabikine yarin nolcak hesabi uyuyamiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yarın ne olacağını değiştirme şansın yok o yüzden git bir bardak su iç. 2 dakka camdan bak rahatla, hava al ve uzan ama uyuma niyetiyle yat, uyuyamıcam diye yatma. Baktın uyuyamıyorsun dert etme sabah az uykuyla girersin sınva en kötü ihtimal ve tabi PCyi KAPAT ilk iş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol ya gittim bi aynaya baktim ne göriim sakallar çikmiş gene bu sakal a sinava girişte bişi derlermi tvde geçen senelerde herifler görüyodum biyikli filan bişi demesler dimi aklima takildi şimdi öss ni nsitesinde biyikla sinava girilmes die bi uyarida göremedim ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 gidip yatmaa çalişcam shu soruya bi cvp lütfedin ;P içimde kaldi ya çok merak ettim şimdi sinav a girceim yere gidince hoop kardeş o sakal ne öle giremessin derse geçiri verirm 2 tane adama [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 15 June 2003 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar