Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu serverde herolar

_Eru_

Öne çıkan mesajlar

said:
Liebe, 20 Ocak 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm.

Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum.
DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ?

sana acilen bir reçete yazıcam ; warcraft 3 frozen throne :) eğer vaktin varsa bunu hile ile falan bitir ama senaryoları falan iyice oku wowa baslamadan once neyin ne oldugunu oyundan ogren.
yukarıdaki sözüm senin içinde geçerli[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

burda player ları kimse gözönüne almamış o lvl500+ boss ların oraya 20-30 tane lvl60 deil yanına gitmek kapıdan bile giremezsiniz bunu duyan diğer playerlar hemen oraya toplanır o 20-30kişi arkasını bi döner süpriz arkalarında lvl30-60arasaı 80-100kişi tarafından tecavüze uğrarlar :)nerden biliyorum çünkü ben closed betada us server da oynarken dwarf kıng e saldırmaya kalktılar daha kapıdan girmeden hepsi yere yığılmıştı tabi bu anlattığım horde kıng ler içinde aynı olucaktır kimse kendi kıralına saldırılmasını hazmedemez lvl1 adambile ordaysa dalar ortama
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün alliance Thrall i oldurmeye calisti. Raidlerinin basindan itibaren PvP dokunulmazliğimi korudum, ne yapmaya çalışıyolar olay nasıl ilerliyo anlamak için.

İlk önce orgrimmar mgirişindeki meydandaki npc ve guardlari kestiler bi süre. Level 55 guardlar kolay ölüyor ama çok hızlı respawn oluyorlar. Neyse bundan vazgeçipThrall 'in mekanına doğru ilerlediler.Ben direk Thrall'in yanında yerimi aldım tabe :)

Neyse bu amcalar thrall in odaya girince ordaki tek baba karakterin warchief olmadığı anlaşıldı hemen. Bi amca daha sağlam içerde. Undercityde de sylvanas ve verimarthas sanirim o ikili var. Neyse alliance thrall a dalar dalmaz sehirdeki tüm guardlar odaya doldu. Deli bi lag oldu sonra alliance öldü :)

Tüm alliancelar şehirden temizlenince Thrall helal olsun bize gibisinde bi baardı ve gökten kafama bi yıldırım düştü. Bu ne die bi bakındım Warchief's Blessing diye bir buf üstümde:
+300HP +15% melee haste 10 manaregen per tick
1 saatlik buf.

tabii herkes koşa koşa mob camp etmeye gitti[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Kalima..........Tauren Shaman
Hor The Forde!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeTh, 19 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
lvl 62 boss o arkadaşlar 5 tane lvl 60 ço krahat harcar onları...

Tamam onlar lvl 62'de yavas kessin 5 tane lvl 60.. Thrall ve Sylvanas kesildimi oyunun hicbir anlami kalmaz ki zaten CB'nin sonunda Thrall'i salmislardi herkesi yatirmisti. Herkesin kendine ozgu savas stili var, ha bu adam lvl 62 ben bunu yatiririm.. Pehh derim sana o zaman..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

US beta'da tum horde ve tum alliance kingleri yatirilmisti. Tabii o sirada sadece goruntu olarak vardi karakterler, ozellikleri tam degildi. Bir patchden sonra bir deneme yapti alliance horde kingler ustunde, ehm..... nasi desem hani yerden kalkan olmadi alliance tarafinda :)[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...