Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Liebe, 20 Ocak 2005 01:15 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 19 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 19 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kore Closed Beta'da, Jaina Proodmoure'u kestiklerini görmüştüm. Ayrıca yine US Closed Beta'da level 55 bir Tauren'in, Demon Hunter'ı (Illidian?) öldürdüğünü okumuştum. DEMON HUNTER MI NERDE NASIL ÖLDÜRMÜŞLER DEMONA DÖNÜŞMÜŞMÜ? sana acilen bir reçete yazıcam ; warcraft 3 frozen throne :) eğer vaktin varsa bunu hile ile falan bitir ama senaryoları falan iyice oku wowa baslamadan once neyin ne oldugunu oyundan ogren. yukarıdaki sözüm senin içinde geçerli[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi öle şeyler olsa ne olcak savaşı undead kazandı allince sürünüyo olması lazım :)kral felan kurtarmaz sizi[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 burda player ları kimse gözönüne almamış o lvl500+ boss ların oraya 20-30 tane lvl60 deil yanına gitmek kapıdan bile giremezsiniz bunu duyan diğer playerlar hemen oraya toplanır o 20-30kişi arkasını bi döner süpriz arkalarında lvl30-60arasaı 80-100kişi tarafından tecavüze uğrarlar :)nerden biliyorum çünkü ben closed betada us server da oynarken dwarf kıng e saldırmaya kalktılar daha kapıdan girmeden hepsi yere yığılmıştı tabi bu anlattığım horde kıng ler içinde aynı olucaktır kimse kendi kıralına saldırılmasını hazmedemez lvl1 adambile ordaysa dalar ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Geçen gün alliance Thrall i oldurmeye calisti. Raidlerinin basindan itibaren PvP dokunulmazliğimi korudum, ne yapmaya çalışıyolar olay nasıl ilerliyo anlamak için. İlk önce orgrimmar mgirişindeki meydandaki npc ve guardlari kestiler bi süre. Level 55 guardlar kolay ölüyor ama çok hızlı respawn oluyorlar. Neyse bundan vazgeçipThrall 'in mekanına doğru ilerlediler.Ben direk Thrall'in yanında yerimi aldım tabe :) Neyse bu amcalar thrall in odaya girince ordaki tek baba karakterin warchief olmadığı anlaşıldı hemen. Bi amca daha sağlam içerde. Undercityde de sylvanas ve verimarthas sanirim o ikili var. Neyse alliance thrall a dalar dalmaz sehirdeki tüm guardlar odaya doldu. Deli bi lag oldu sonra alliance öldü :) Tüm alliancelar şehirden temizlenince Thrall helal olsun bize gibisinde bi baardı ve gökten kafama bi yıldırım düştü. Bu ne die bi bakındım Warchief's Blessing diye bir buf üstümde: +300HP +15% melee haste 10 manaregen per tick 1 saatlik buf. tabii herkes koşa koşa mob camp etmeye gitti[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Kalima..........Tauren Shaman Hor The Forde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 beki w3deki gibi feral spirit çıkartıp yıldırım çakıyomuydu millete[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aha thrallın yanında bir baba adam daha var elite boss Zul`Jin hhahaah trollerın lideri ezer :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu arada furiona noldu gören varmı night elflerin mekanında[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tam bilmiyorum ama quest icin arch druidle fln konusuyoduk malfurion icin kayıp fln diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 World Tree Patlayınca kaçamadı borusuyla beraber kül oldu heralde :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Malfurion' u bi daha gören olmamış, ama muhtemelen senaryo geliştikçe o da geri gelir. veya ne bilim, illidan malfurionu öldürür, nightelflerle savaşa girer... nası yazdım iki dakkada senaryoyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ne zamandan itibaren bi daha gören olmamış frozen thornedede vardı çünkü[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Feci gaza geldim dost'lar.Blizzard çıkar şu oyunun eu'sunu artık Allahhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: MeTh, 19 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: lvl 62 boss o arkadaşlar 5 tane lvl 60 ço krahat harcar onları... Tamam onlar lvl 62'de yavas kessin 5 tane lvl 60.. Thrall ve Sylvanas kesildimi oyunun hicbir anlami kalmaz ki zaten CB'nin sonunda Thrall'i salmislardi herkesi yatirmisti. Herkesin kendine ozgu savas stili var, ha bu adam lvl 62 ben bunu yatiririm.. Pehh derim sana o zaman..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 US beta'da tum horde ve tum alliance kingleri yatirilmisti. Tabii o sirada sadece goruntu olarak vardi karakterler, ozellikleri tam degildi. Bir patchden sonra bir deneme yapti alliance horde kingler ustunde, ehm..... nasi desem hani yerden kalkan olmadi alliance tarafinda :)[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çok saçma o kadar adamı salsan Onixia yı bile keser thrall ı kesemiyo :D Hadi Ilidian falan olsa anlıcam ama Thrall neymiş :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 muahahaha 200 kişi gidip anca gıdıklamıştı onu :D ama sonra sanırım son gün 2mm kadar azaltmışlar healt ini :D onu kessen ne düşer acaba ??[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 onlar kesilemez kesilse senaryoya uymaz o yüzden blizz ölümsüz gibi bişey yapmıştır onları[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Stormwind deki küçük 5 yaşındaki krala büyü yada herhangi birşey işlemiyor. "Zeki" bir horde rogue kralı öldürmeye gitmiş ama dmg koyamamış bile :P[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eu betada thrall doğrandı bi güzel. ama tam oturmamıştı gene özellikleri.[signature][hline]Shaem The Ambusher if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya hangi serverda oldu bu? Bende herkesin olduğu server'a geçeyim bari. Sanırım Burning Legion?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar