TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 MAge quarterden aldım ama bulamıyorum zaten büyümüz 20 saniyelık ama 3dk.da 1 kullanılabiliyor 3 tane item istiyor kız.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 mage towerın yanındaki tavernaya gideceksin.büyüyü kullandığında 3 tane elemental çıkacak.onları öldürüp kutunun içine koyacaksın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ghostbusters olayı resmen eheh alet edavatta aynı lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 evet süper bir gönderme questi o :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Öne çıkan mesajlar