sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 En güzel olayı, sunucu, client ve diğer tüm componentler tamamen Open Source! Bu da olayı baya bir güzelleştiriyor... Deneyeyim bir ara bir sunucu kurmayı..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ne demek simdi bu shark ? anlamadım wallaha open mopen falan openme.exe war trojan virüsü onu mu dion euaeuha e :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 dioki oyunu alıp istediğin gibi modifiye edeibliyosun[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bi C++ dilini bilsem...[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar