Dennis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaslar bu sanal kart ıcın garantide bi hesabımızın olması gerekiyo. Peki hesap actırırken bir ücret ödüyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kellepaca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 soldier, ben garantinin sitesini gezdim adamların sanal kart verme yolu şu: sitedeki formu dolduruyorsun (sanal kart alma formu) sonra kuryeyle sana başka bir form yolluyorlar sonra o formu doldurup nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık falan la beraber garanti bankası şubesine götürüyorsun sonra 444 0 333 nolu telefonu arıyorsun şifreni alıyorsun. Ancak ben pazar günü sabahın köründe doldurdum formu ama hala kurye falan gelmedi. Acaba onlar getirmeden ben formu almaya gitsem de sonra orda doldurup direk fotorafım nüfus cüzdanı fotokopimle başvursam olmaz mı diye düşünüyorum da. bankaya gitmeye üşeniorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gidip onlara sorsan? telefon etsen? sitesine baksan? denesen de gorsen?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadasım biraz sakin ol. Sitesine baktım öyle bir bilgi yoktu. Aradım, elemanların kendilerinden haberleri yok. Son olarak da zaten denicem, ben bilgi almak amaclı sordum.[signature][hline]Silahlarala Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben kullanıyorum gayet de süper bişey gidiyorsun hesap açtırıyorsun (işlem 10 dakka ama ne kadar beklersin bilmem). İnternet kullanmak için ne yapmam gerekir diye soruyorsun sonra garanti online'dan corttadanak alıyorsun sanalını[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 eheh, bu arada ismim altında undead logosu gördüm de hatırladım... ne yazıkki yanlış yere açılmış bir konu. tamam belki o sanal kart ile gidip WoW alacaksın ama..... Ohooooo... eğer öyle dolaylı etkilerle istediğimiz yere post açsak saçma olur dimi ama?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar