odchu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 I see tikky people... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 lol :)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 - bugün 23 nisan oha falan oluyor insan. - tikky der ayakkabım puma ,seninki bende puma. - zengin tikky'e 1000 dolar koymaz. (acı patlıcan)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sen beni kopardın, allah da seni koparsın (pek atasözü değil ama XD)[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 www.gucci.com abartı tabiki var ama cidden yani şu guccinin sitesine bi girip bakın. fiyatlara fln. said: slayerrr, 21 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yavaş olsunda :) [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: AzureSlayer, 22 Şubat 2005 12:24 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 21 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: varya hepsi superde. mum chamberinki barbir superdi :) ayri bi super yani eheh. buda benden olsun ne olacam degil tiky olucam demeli caddede tiky ler etilerde yumusaklar TIky muhabbetleri: Baba napiyoruz bugun Caddeyi inip cikiyoruz 5 dk sonra besinci kez tum caddeyi dolasmislardir Gel baba kirintiya yok ora kolpa ya pin club a gidek. pin club kapanmadımı ya ? kapandıda zamanında oyle dıyolardı yanı. eheh[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tikyy olunmaz tikky doğulur :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar