hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İDE üzerinden (sata yok , scsi yok bende ) 4 ten fazla alet takmak mümkün mü ?? yani şöyle anlatiyim (kasanin içindekiler) ide 1 MASTER HDD1 ide 1 SLAVE HDD2 ide 2 MASTER DVD-ROM ide 2 SLAVE DVD-RW (elimde kalan ) Elde HDD 3 !!!! napçam nasi etçem de bu 3. hdd 'yi takabilicem PC 'ye , bi ide'ye bir master iki slave oluyor mu ? yada pci bi kart takip da daha fazla ide alet PC ye bağlaniyor mu ??? 20 gb lik Hdd3 köşede sus pus oturmasin geçsin bi işe yarasin di mi ama ... bilenler ( olasi siz ) bilmeyenlere (ben) anlatsin lütfen :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bildiğim kadarıyla PCI IDE kartları var; ama bilgisayarcılarda var mıdır, yada HD'den daha pahalıya mı gelir onu bilmiyorum :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aynı sorun bende de vardı ben eski CDyi devredışı bıraktım. Ide başına 2 item oluyor normal şartlarda. Biri master diğeri slave yani slaveII oluyor mu hiç duymadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 up , yok mu yaw kimselerin başka bi fikri ( firsatim olursa sormaya gidicem o pci karti ) .. bide USB ile bağlanan external HDD kutulari var onlar nasi ?? işe yariolar mı ?? fiyatlari nedir :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eet o kutular senin aradıgın cevap bende var bitane usb 2.0 480 mb/sec isini rahat gorecektir. sanırsam 40$ civarı falanlar[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 evet dün gittim araştirdim .. external HDD kutulari 35-50$ arasi değişmekte alternatifi olarak ise IDE-raid karti (pci) öneriliyor ... 30-40$ arasi üstelik 2 alet takilabilmekte ... eğer hdd'nizi alip arkadaşiniza gidecekseniz ext.hdd kutusu süper , ama IDE-raid kasasinin içine çok alet takmak isteyenlere birebir[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya beyler bi de ben bişe sorcam bende 3 tane powerdan gelen guc kablosu var yanı su an elımde hdd cd rom cd writer var 2. hdd takmak için guc kablosu yok neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu tamamen power supply ile ilgili bir durumdur. Eğer power supply 300W veya daha fazla ise gidip bir bilgisayarcıdan power kablosu çoklayıcısı al. Bu kablo bir power kablosu girişi 2 veya daha fazla power kablosu çıkışı olan basit, paralel bir kablodur. Power supply 300W'dan düşükse o kadar üniteyi beslemek zor olur, yeni power supply al[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar