Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunterda onemli olan dmg mi yoksa dps mi?

Karabulut

Öne çıkan mesajlar

ne kadar çok hızlı bir silah kullanırsan adama vurma olasılığın artar.Kendin deneyip karar vericeksin ona mesela ben yapacağım rogue için betada throwing dagger veya balta kullanıyordum fakat retailde kesinlikle gun kullanıcam, çünkü uzaktan yaptığım saldırılar ya kişi kaçarken yetişemeyeceksem yapıyorum. bu durumda tek atış ama max dmg olması önemli.o yüzden hızlı bişi yerine tek vuruşta daha fazla hasar veren birşeyler düşünüyorum.

hunter denemediğim için hiç fikrim yok.Deneyip sonuçlarını görmen çok daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 06 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
Petinle uyum içinde oyna duruma göre degişir.Genel kıstaslar alamassın DPS !!! de denmez DMG !!! de party ye konuma göre degişir

petinle uyum icinde oyna ne demek ya? party le ne alaka? bu levela kadar geldim bunlari dikkata almamisim,eternal konuyu biraz acar misin? DPS dedigin sey DMG ki zaten,hadi dmg mi speed mi olsa anliycam.DPS de denmez DMG da ? DMG = damage, DPS = damage per second ? benim bilmedigim bi anlamlarimi var yoksa 2si de ayni sey mi ?[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Aralık 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam biliyoruz zaten aynı oldugunu ama yukarda biri kıyaslama yapmış ve karar vermiş gibi bir post atmış ona hitaben yazdım zaten.
World of Warcraft da hunter karakter her ne kadar single oynama yetenegine sahip olsa bile zamanla ( ki bu zaman gelmiştir artık )her oyuncu tek olmaması gerektigini belli bir grup içerisine girmesi gerektigini farkeder.Oyuncuyu party içinde aldıgı konum yönlendirir hıza ihtiyaç varsa hız yüksek hasara ihtiyaç varsa yüksek hasar optionu kullanılır.Bunlar göreceli durumlar yani belli kıstaslar koyamayız.Ultima Online gibi belli kalıplar üzerine gidilmez yani.An ex por attıktan sonra Field çek veya duvar ör veya flame strike at exp patlat gibi rutin durumlar olmaz.Tamamen tercih meselesi..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

... bence ciddi bi sekilde sacmaladin,ayni DPS li iki silahtan bahsediyosak,ya attack speedi yuksektir dmg dusuktur,yada dmg yuksektir attack speed yavastir.ama saniye bazina dustumu sonucta ayni seye cikar,bu da DPS nin oyuna konmasindaki amactir.diger turlu 2 ayri silah olur birinin DPS si dusuk olur,insan neden onu kullanir?ayrica partide nasil dmg a ihtiyac olunmaz onuda anlamadim?[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

Anladım..Yani sen diyosunki
en cok damage veren party kazanır..
Hardcore bi party ye denk gelirsin insallah.Damage mi önemli uyummu önemli o zaman görürsün.Alalım elimize baltalarımızı en cok biz vuralım alalım her party yi yani..
Neyse saçmalamışım ben[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

Hardcore party ne demek ? level kacta baslar ? silahla 70 dps alirken neden 30 dps le axe kullaniyim,moba karsi uyumlu hareket etmek nasil oluyor,benim bildigim butun moblar playerlara saldiriyor bizde onlari oldurmek icin silah kullaniyoruz,ne kadar cabuk oldurersek o kadar iyidir ki bize daha az vurabilir,oyunda sonralardan cikan daha az dmg verdikce hizli olen moblar mi var? valla 40 olduk goremedik su hardcore grublari cok merak ettim,ss fln varsa koysana...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

ahrauhra
-sayın mob şurdan lootu uzatırmısın

şaka bi yana dmg herşey demektir
karamurat şöyle demek istemiş
'dps mi max dmg mi ?'
artı solo lvl 60 a kadar gider
şuan lvl50 yi geçmiş olan herkez oraya solo mob farming le geldi questle değil
quest hızlı expdir diyen bok yemiş
sadece eğlenceli exp e quest itemdir

pvpde grupdan bahsediyorsanda hunter her zaman iş yapar
en sıçık grup olsa bile , grup uyumu dediğin şeyde (hardcore grup ne oluyorsa ) bi pala bi priest 1 rogue 1 mage bide hunter olmasimi grupta ? herkezin görevini yapmasımı ?
e bu herzaman böyle bunda hardcore olacak özendirilecek bi taraf yokki
git lvl 20 instance i deadmines ta bile var o hardcore gruptan
o bakıma hunter için olay dps dir
rogue içinde mainhand max damage offhand dps
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide eternal yöneticisin diye herşeyi bilmene / biliyomuş gibi yapmana gerek yok , yani yanlış biliyor / bilmiyorda olabilirsin
sonuçta birşeyi bilmek ona zaman vermeye dayalıdır
adam günde 15 saatten 10 gün oynamış sende günde 5 saat oynamış olabilirsin , yok ne diyo bu ezikler diye düşünme
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karabulut, 07 Aralık 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
himmm sole dile getireyim attigim 3. specialden sora yaratik yanima geliyor yani sadece speacial kullaniyorum bence dmg (max yada min diye ayirmadim ) daha onemli cunki hizim biseyi farkettirmiyor gibim geldi simdi bi ok aldim onu deniyecem dmg yuksek ama yavash

kara pet secimin yanlis,hizli bi pet al + en yuksek level abilityleri ogret.silah fark ettirmez,onemli olan petin mob u ustunde tutabilmesidir,bunu da hizli atak yaparak,ability kullanarak yapicak,yavas moblar dmg iyi veremedigi icin mobu ustunde tutamiyor...growl un acik oldugundan emin ol.silah seciminde speed e,gun a bow a bakma en yuksek dps le eline gecirdigin silahi kullan.bi dedigin sey yanlis,dmg yuksek veya hiz dusuk fark etmez.DPS dir olayin,silah 3sn de bir ates eder 15 vurur,diger 1sn de eger 5 vurur.sonuc olarak 10sn de verdikleri dmg farketmez.
@eternal:bi sey demiyorum tamamen sacmaladin bence,baal diycegimi benden once demis zaten.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Aralık 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Aralık 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte onu diyorum bende :)
şöyle çok daha detaylı anlatayım
bir silah :
attack : 10-20 attack speed 2
diğeri :
attack : 15-20 attack speed 3

bu iki silahın dps si aynıdır
amma velakin iki silahında aynı dmg i vermiş olması 6 saniye sonradır
yani diyelimki biriyle 3 kere digeri ile 2 kere vurursun 6 saniyede aynı dmg i verirsin
ama bi moba bi kere vuruyorsan mesela yada weapon dmg ile ilgili (mesela rogue daki ambush = 250% weapon dmg + bilmemkac dmg to target )ability ile vuruyorsan seni max dmg ilgilendirir
yoksa birak dmg i speedi ne olursa olsun
bak dps hangisinde fazla tak onu eline
sonucta vuruyorsun sen o okla 3-4 kere special mpecial
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hunterin en guzel yani zaten o criticalllari,critical vuruyorsun,mob sana geliyor,direk wing clap vurup topukluyorsun 3-4 sn sonra mob sana vuramadigi icin pete donuyor,sende kaldigin yerden devam ediyorsun.kurt isini gorur,claw bite growl un yuksek levellarini ogret.growl pet trainer da var NPC de sehirde,digerleri de yuksek level moblarda.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 07 Aralık 2004 00:45 tarihinde demiş ki:

O zaman senı çayıra salalım sen kas orda olene kadar domuz kes birde çinlilere ag ug edersiniz.Quest exp her zaman daha iyidir ya zaten sen quest yaparken ext olarak mob kesiyorsun exp alıyorsun.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 07 Aralık 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
said:

O zaman senı çayıra salalım sen kas orda olene kadar domuz kes birde çinlilere ag ug edersiniz.Quest exp her zaman daha iyidir ya zaten sen quest yaparken ext olarak mob kesiyorsun exp alıyorsun.

domuz keserek hic bi sey kazanamazsin farming = humanoid.
su an 3 tane 50+ adam biliyorum taniyorum hicbiri quest yapmiyor,quest = kosarak zaman kaybetme,kamplanmis quest item drop bolgelerinde mob arayip surunme.
sahsen ben 35 e kadar quest leveling yaptim,35 de 38 e kadar farming,sunu soyliyim farming x3 hizinda.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 07 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
Lind3r0th, 07 Aralık 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
said:

O zaman senı çayıra salalım sen kas orda olene kadar domuz kes birde çinlilere ag ug edersiniz.Quest exp her zaman daha iyidir ya zaten sen quest yaparken ext olarak mob kesiyorsun exp alıyorsun.

domuz keserek hic bi sey kazanamazsin farming = humanoid.
su an 3 tane 50+ adam biliyorum taniyorum hicbiri quest yapmiyor,quest = kosarak zaman kaybetme,kamplanmis quest item drop bolgelerinde mob arayip surunme.
sahsen ben 35 e kadar quest leveling yaptim,35 de 38 e kadar farming,sunu soyliyim farming x3 hizinda.

of of zerre kadar mmorpg ruhu yok hicbirinizde.sizler icin mmog var rp yi cikarmak lazim[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

herkes mob kesebilir isteyen istedigini yapar,senin amacin quest yaparak dusuk exp alip,eglenmektir.benim eglencem level 60 olup horde bolgelerine raid yapmaktir.
oyuna mmorpg diye girmedim,pvp icin girdim.istedigini cikar tak farkmaz.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

dream lvl 35 bir ayı,karga,kaplumbaga yada nherneyse sana ne kadar exp verıyordu?(Sen lvl 35ken yada şimdi için sorım daha mantıklı) merak ettim?Yani olay şu zaten sen bir quest alıyorsun lvl 35 iken atıyorum 2000 exp veriyor ayrı olarak sen bu quest yaparken + olarak birde mob kesıyorsun giderken gelırken o yerde eee zaten sen yeteri kadar exp alıyorsun yanı ne gerek var sağa sola koşup mob yapmaya hem quest yap hem mob kes quest+o andakı kestıgın mob exp yani benmı mantıksızca dusunuyorum.Şimdi düşünüyorum para için olsa oyunda istemesende paran oluyor hemde yeteri kadar item için desem illaki item buluyorsun yani ne gerek var paso mob mob adam kusar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 07 Aralık 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

soyle ornek veriyim,level 38 questi,elf sehrinin birinde level 39 bi timsah cesitinin derisinde 10 adet istiyor,bu mobun spawn oldugu tek bir yer var,ordada bu questi almis olan 91203892183 kisi daha var,mob bulmak icin deli gibi zaman harciyorsun,ayrica yolda cok zaman kaybediyorsun,yolda mob max 5 mob agrolasa 5 tane mob kesersin o exp bile degil.
farming i kurzen kampta yapiyorum 38-39 moblar,250 exp aliyorum bir tanesinden,hic zorlanmadan 3 tanesini ayni anda kesebiliyorum,mob istemedigin kadar var,kesinlikle rest yapmiyorum(none stop).
sen quest icin 10 mob olduruyorsun,yolda 5 mob kesiyosun,+ quest sana 3k exp veriyor.o yolda kaybettigin zamanla,o 10 mobu bekledigin zamanla 50 mob keser,hem quest moblarin hem questin verdigi exp i alirsin.quest itemlari disinda quest yapmanin hicbir mantigi yok level 35 den sonra neden level 35 den sonra cunku karakterin yerine oturuyor,none stop levelin yapabiliyorsun.bosa neden oyuna o zaman koymuslar,oyle daha hizli gibi konulara girmeyelim,serverlarda 60 olan adamlar var hepsi farming de 60 oldu.arastirip bulabilirsin,cevabi verilmis bir soru sordun.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...