sun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşalar hangi pencere calısacagını kendin belirliyebildigin uoloopu olan warm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 MakroMan'i indir.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 uo loop gibi makroman var ama alaka uo emulatorleri ile? [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 04 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 makromani tam olarak indirebilecegm site warmı bildigniz indirdim ama calısmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Eha Buradan 2.0 var heralde ama 1.7 bulursan daha iyi gibi sen bilirsin googledan aratsanda olurduda... [hline] said: Ba'aL [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok deli olacam calışmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aslında Anlatmazdım Ama Anlatayım... Zipin Içinde msstdfmt.dll diye bir dll olak onu eğer win 98 ise c:windows/system in içine xp ise c:windows/system32 nin içine kopya ondan sora başlat çalıştır eğer win 98 ise çalıştıra regsvr32 windowssystemMSSTDFMT.DLL yaz eğer xp ise regsvr32 windowssystem32MSSTDFMT.DLL eğer doğru yaptı isen başarı ile çalıştırıldı felan filan bilmemne diyecek ondan sonra açılır... Edit; RICHTX32.OCX içinde sadece windowsun içine kopyalama işlevini yapacaksın.. [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 04 Şubat 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi baktım ama işte olmuyor hata werior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yukarıdakini denedin mi? [hline] said: Ba'aL [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oh oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Istedigin pencerede calisir,Tikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bunu bulmaya calısıordum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Lower, 05 Şubat 2005 08:26 tarihinde demiş ki: Istedigin pencerede calisir,Tikla cok iyiymiş ya very thanks :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Jormangunds Kadar iyi bir Macro programi tanimam arkadasda Vermis Linkini Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§ [Bu mesaj oQo tarafından 22 Şubat 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar