Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ah windowsum benim! Ne günlerdi... Seni Hard Diskimde korsan bir yazılım gibi Korkuyla saklardım; Sakınırım seni yabancı gözlerden, virüslerden... ************* Senden ayrı düştüğüm o uzun yanlızlıklarda Gecelerce faxs-modemsiz kalmıştım. Hatırla: Bir networkum bile yoktu. Göz yaşlarıma bakıp Ne hazin bir veda ile kapanmıştın... Beni , duvarları penceresiz bir odada Işıksız bıraktın. ************** Şimdi belki aramızdan Sana ölesiye bağlı olduğum Bütün DLL uzantılı sevda sözcükleri silindi Kim bilir, on megabytelik bir ömrüm kaldı belki! Umutlarımın büyülü penceresi! Hayalin hala hard diskimde kayıtlı. Bilmem seni sevmenin ötesi varmı.. [signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! [Bu mesaj rexx tarafından 20 Şubat 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lol :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fena değil ama biraz daha yaratıcı olabilirsin :/[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. [Bu mesaj Dynun tarafından 21 Şubat 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 :D lol :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bişi demiorum harika ya ![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 :lol: güzel olmuşi:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 :D harbi iyi olmuş[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar