Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: korneroth, 17 Şubat 2005 07:52 tarihinde demiş ki: SLM HERKESE BENDE YENİ AKTILDIM...... HERKESE SLM Vah.. Kim Akttı seni?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 boş gelmiş anlaşılan.. öle uğrayıp gitmiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 meraba.[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 merhabalar... adiin anlami ne? (birde hangi arkadaşın tavsitye etti bir oylermisin mrk ettim)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoşgeldin..bakıyorum nickname'de girl gören herkes atlamış[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hoş gelmişsiniz.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hosgeldin aramıza[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Fistan, 13 Şubat 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ben Fistan.14/f/ant. töbe töbe noluyoruz ya dünya tersinemi döndü fistan kim f kim 14 kim ya durdurun dünyayı inecek var! *!Abi müsait bi yerde indirirmisin?* bu arada yeni gelen arkadaşada selam, hoşgeldin :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hoşgeldiniz hepiniz. Gezin biraz, beğendiğiniz alanda takılırsınız. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Merhaba...[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 selams:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoş gelmişan gardaş geç otur...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hosgeldin kardes. ya guerilla sen paticik auto-messager mısın her yere aynı msj gidioda.hey allahım bot la konusuom sanırım[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 The_Guerilla 13 şubatta gelmiş biri zaten geçip oturmuş...c/p ler yapma artık...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
importint_porsin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 merhabaaa yoldas[signature][hline]nobody iz importınt.... aym nobadi!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 E hoşgeldin diyelim bizde. (Gerçi ben sende sonra geldim ama neyse :D )[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hoş gelmişan...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 E...hoş Yazcak bişii bırakılmamış,bırakılmış olsa dahi araya meze olcak tiptedir heralde! Ben bunu biyerden hatırlıyom :hmm: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 wtp..[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yazcak bişey buldum.. meraba tanışalım,konuşalım,albüme resmini göndersene filan, bunlar tipik ileri tarihleride alacağın mesajlar.. eheh :)[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.